viataverdeviu.ro

sâmbătă, 28 septembrie 2019

Dan Brulé. Conferință și ateliere de lucru "Respiră Pur Și Simplu". 6-10 Octombrie.

Vă invităm duminică, 06 octombrie, la conferința specială cu semnare de carte în prezența lui DAN BRULÉ , autorul cărții "Respiră Pur și Simplu".

Toți participanții vor fi incluși la o tombolă cu bilete de intrare la atelierele de lucru care vor avea loc în perioada 6-10 octombrie. De asemenea, toți participanții vor primi un cod de reducere pentru înscrierea la aceste ateliere de lucru.

🔸🔸🔸🔸🔸

Despre trainer

Dan Brulé este cel mai mare Maestru și renumit inovator în controlul respirației, tehnici de respirație conștientă, precum și unul dintre liderii mișcării spirituale mondiale. Se numără printre inițiatorii terapiei prin respirație și este unul dintre primii specialiști în Rebirthing, certificați la nivel internațional. Dan Brulé este lider al Asociației Rebirthing și al Fundației Internaționale de Respirație. Master of Prana Yoga și Chi Kung/Qigong.

Sunt puțini oameni în lume care au mai multă experiență în practica Respirației decât Dan Brulé. A lucrat cu peste 50.000 de oameni din peste 40 de țări, unde exercițiile și tehnicile sale de respirație se folosesc acum în viața de zi cu zi. Printre aceșția sunt atât oameni obișnuiți cât și campioni Olimpici, maeștri în arte marțiale, psihoterapeuți și experți medicali, profesori de Yoga, artiști, personal trainers, life coaches, persoane cu diferite dependențe, consilieri și nu în ultimul rând business executives.

Dan Brulé este autorul cărții "Just Breathe", care a fost tradusă și în România, "Respiră pur și Simplu" la Editura for You. De asemenea, Dan este autorul unor cărți și manuale deosebite: "O Formulă de Transformare", "Principiile Terapiei prin Respirație", "Zen și Arta Respirației", "Stresul și Respirația", "O scurtă Introducere în tehnici medicale Chineze și Exerciții de Respirație", "Arta și Știința Respirației", "Respirație Spirituală", "Taci și Respiră".

„Dan Brulé este cel mai important maestru „Rebirther”, după Leonard Orr. În ultimii 25 de ani, el m-a inspirat mai mult decât oricine altcineva” – Liah Holtzman, Maestru recunoscut internațional, specializat în tehnici de respirație și autor al cărții “Iertarea este Avere”.

În urma numeroaselor solicitări, Dan se reîntoarce în România pentru o nouă serie de workshopuri și sesiuni de terapie individuală, și nu în ultimul rând, pentru a lucra cu cei înscriși în programul de practicanți. Cei interesați să învețe sub îndrumarea lui Dan această practică, vor avea acum această oportunitate de a se specializa în Respirația Conștientă.

🔸🔸🔸🔸🔸

Media
Respirația conștientă cu Dan Brulé: https://www.youtube.com/watch?v=ItGHMDnZyLo

Respiră si devino stăpânul vieții tale: https://www.youtube.com/watch?v=g-697mrmiAY

Website Dan Brulé: https://www.breathmastery.com

🔸🔸🔸🔸🔸

De ce să alegi acest curs

Dan Brulé va susține o serie de sesiuni pe teme speciale pentru a ne Deschide o Ușă spre Potențialul Maxim al vieții noastre.

Este demonstrat că Respirația și tehnicile ancestrale aduse acum și în lumea modernă, stau la baza a tot ceea ce înseamnă energie, sănătate, bunăstare, creație, echilibrare, putere de concentrare și pentru eliminarea condițiilor fizice generate de stres și anxietate, atacuri de panică, etc.

În Statele Unite a fost dovedit științific importanța Respirației și a Meditației, tocmai pentru echilibrarea corpurilor noastre - fizic, energetic, emoțional și mental, ceea ce este vital pentru o viață armonioasă.

Acest program cu Dan Brulé ajută să vă îmbunătățiți abilitatea de concentrare, să vă gestionați emoțiile ce stau la baza tuturor relațiilor de viață, în scopul atingerii unei conștiințe mai înalte.

Veți experimenta noi tehnici de respirație, în sesiuni speciale de grup, sau în sesiuni private, care aplicate în viața de zi cu zi, vă pot îmbunătăți calitatea vieții, ajutându-vă să creați o nouă viață, o nouă realitate, să trăiți un NOU VIS.

🔸🔸🔸🔸🔸

Pentru cine este programul

• pentru începători, avansați, cât și pentru cei interesați de programul de formare pentru a deveni practicanți ai Respirației Conștiente asistate.

🔸🔸🔸🔸🔸

Ce cuprind atelierele de lucru

• sesiuni private individuale (cu programare anterioară)
• sesiuni de seară, de grup, de Respirație Conștientă Asistată

Cursurile din 6 - 8 Oct. au fost create special pentru a lucra pe nevoia de a ne recăpăta puterea interioară, acțiunile corecte, benefice, managementul emoțiilor pentru un echilibru dorit.
• Vindecarea emoțiilor Copilului Interior
• Depășirea Limitărilor Personale
• Puterea Respirației în vindecare - minte, corp și spirit
• Respirația și Creșterea Spirituală.

Temele pentru Sesiunile din 9 -10 Oct. sunt create special pentru Recăpătarea Puterii Personale în Afaceri și în Viața Personală.
• Cum reușim să obținem în viață o Performanță Înaltă și Succes
• Puterea Ascunsă a Respirației în Iubire și Relații Personale

IMPORTANT Toți cei care doresc să se înscrie în programul de formare pentru a deveni practicanți, au nevoie să participe la programul integral.

🔸🔸🔸🔸🔸

Despre program și taxa de participare

6 Octombrie | 10:00 - 12:00 - Conferință și semnare de carte
Donație: 50 lei | Înscrierea necesară http://bit.ly/2lBxtWk

6 Octombrie 13:00 - 19:30 | 135 EURO pe zi
7 - 8 Octombrie 10:00 - 17:30 | 135 EURO pe zi
9 - 10 Octombrie 18:00 - 21:30 | 75 EURO pe zi

477 EURO pachet integral cu avans până la data de 30 Septembrie sau
555 EURO pachet integral după data de 30 Septembrie.

Aveți oportunitatea să participați integral sau parțial!

Despre discount-uri
Înscrierile cu avans de 100 EURO până la data de 30 septembrie beneficiază de reducere | Cod: EDITURA FOR YOU.

Toți participanții vor primi un cod de reducere pentru înscrierea la atelierele de lucru din 06 – 10 octombrie.

Despre bonusuri
Toți participanții vor fi incluși la o tombolă cu bilete de intrare la atelierele de lucru.

Pentru detalii, pachete, reduceri și înscrieri la acest eveniment, mă puteți contacta direct
michelepacheco8888@gmail.com | (+40) 0729.536.551

🔸🔸🔸🔸🔸

Despre locul de desfășurare

Hotel Internațional București - Sala Belvedere
Strada Cauzasi nr. 27-25, Sector 3, Bucuresti

Aeroport: Aeroportul Henri Coanda (Otopeni – OTP); distanta 18 km.
Tren: Gara de nord; distanta 3.8 km.
Metrou: Statia Piata Unirii, Calea Victoriei, Calea Serban Voda; distanta 0.8 km.
Autobuz: Statia Mircea Voda; distanta 0.2 km.

🔸🔸🔸🔸🔸

Despre carte

Doritorii pot cumpăra online cartea „Respiră pur și simplu” sau la intrare, în ziua conferinței.

🔸🔸🔸🔸🔸

Despre Organizator

Respirația este singura constantă în viață și care prin educație poate da o calitate unică existenței noastre.

Respirația reprezintă legătura permanentă cu Viața. Practica Respirației Conștiente duce la o Viață conștientă. Conștientizarea este o treaptă superioară în evoluție și o condiție pentru supraviețuire. Respirația este un act reflex, însă tiparele noastre inconștiente de respirație nu sunt neapărat cele optime și naturale. Respirația conștientă permite identificarea modurilor de respirație disfuncționale și corectarea lor. Principiile terapiei prin respirație sunt cele din medicina chineză și din practica zen. 
“După ce l-am cunoscut pe Dan Brule la New York în 2010 și după ce am studiat cu el, am înțeles importanța respirației consiente. Aceste tehnici m-au ajutat în practica de terapeut și în susținerea cursanților mei pentru deprinderea tehnicii de meditație în inimă. După ce am început să lucrez cu Dan, am înțeles că rețeta optimă pentru a găsi acel spațiu liber dintre gânduri constă în atenția la respirație, modalitatea de a învăța să respirăm energie curățând corpul nostru energetic, cât și relaxarea deplină în și prin respirație, atunci când reușim să devenim observatori." 

În 2012 l-am invitat pentru prima data pe Dan Brule în România, iar apoi Dan a revenit de nenumărate ori pentru a susține cursuri, fiind invitat și în emisiuni TV. 

Ca inițiatoare a acestei mișcări a Respirației Conștiente în România și fondatoare a Asociației Româno-Americane de Terapie prin Respirație (A.R.A.T.R.), am lucrat în acești ani cu Dan Brule în România cât și în SUA și Portugalia cu succes, și mă bucur să fiu parte din acest program.

Vă asigur că fiecare dintre voi veți avea experiențe de echilibrare și vindecare pe toate cele trei niveluri: minte, corp și suflet, cât și de creștere spirituală, prin conștientizarea legăturii cu sursa enegiei vitale, prană, chi.

Vă aștept cu drag să vă alăturați lui Dan Brule și mie în acest efort de schimbare și transformare energetică care are loc pe plan global în acest moment. Energia respirației este singura care ne poate susține cel mai mult, cel mai rapid și cel mai direct pe toate planurile. 

MICHELLE PACHECO 
Terapeut și Spiritual Coach
Fondator și Președintele Asociației A.R.A.T.R
FB - https://www.facebook.com/michelle.pacheco.37
Tel: 0729.536.551
E-mail: michellepacheco8888@gmail.com

Niciun comentariu:

floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro