viataverdeviu.ro

miercuri, 4 septembrie 2013

Liliana Stanciu: Un creier, doua minti.

Buna tuturor,

Observ cum majoritatea subiectelor pe care simt nevoia sa le abordez tot mai des, sunt legate int-un fel sau altul, de modul in care functioneaza mintea. Marturisesc ca sunt fascinata de acest subiect si ca sa fiu sincera, am stat putin pe ganduri sa vad daca nu e cumva, un soi de obsesie..

Ceea ce ma linistete este ca STIU tot ce conteaza pentru mine si-anume ca primim intotdeauna, informatiile de care avem nevoie si pentru care suntem pregatiti!

M-am intrebat in trecut cum e posibil ca un om atat de informat, cu atatea cunostinte despre "de ce" si "cum" sa continue un program evident de autosabotare in unele zone ale vietii?! Da, despre mine e vorba dar probabil si despre multi altii dintre cei care citesc acest mesaj..

Am inteles deja ca experientele prin care am trecut, rezistenta manifestata, dificultatea in a alege o cale mai usoara - toate acestea, nu pot fi in van! De fapt, nu stiu daca "pot" sau "nu pot" dar cel putin la nivel constient, EU ALEG ca experienta mea sa nu fie zadarnica!

Din momentul in care am recunoscut ca sunt specialistul numarul unu in autosabotare, m-am mai linistit - bine ca sunt "specialist" in ceva! :) Apoi, am intalnit mesajul lui Robert Smith despre care v-am vorbit in articolul trecut: De ce avem emotii negative? Pentru ca STIM CUM.

Adresez un mesaj tuturor prietenilor mei "specialisti" in.. orice - in crearea oricarei realitati pe care o experimenteaza in prezent, cu bune si cu rele: LINISTITI-VA SI AVETI INCREDERE, TOTUL E BINE IN LUMEA NOASTRA! Nu suntem defecti in nici un fel - avem doar nevoie de putin timp pentru a ne reprograma si a ne lua puterea inapoi. Indiferent ce metode de reprogramare mentala vom alege, va fi exact asa cum trebuie si alegem sa fie. Suntem creatori - trebuie doar sa ne lamurim cum si in ce directie sa ne indreptam puterea creatoare.

Poate considerati ca multi altii, ca mintea ne sta in cale si ca ne impiedica sa fim in legatura directa cu Sinele inalt. Poate aveti dificultati cateodata, in oprirea gandurilor neincetate care va distrag si nu va lasa sa mergeti intr-o zona de relaxare si pace interioara.

M-am linistit o data in plus, in urma cu cateva zile, cand am gasit mesajul lui Neale Donald Walsh - autorul seriei Conversatii cu Dumnezeu - in care arata ca de fapt, atingerea acestui echilibru nu inseamna renuntarea la minte, ci directionarea ei catre ceea ce este cu adevarat important!

Aplicarea Tehnicilor de Eliberare Emotionala , presupune - printre altele - accesarea unei anumite stari de transa in care este posibila comunicarea cu Subconstientul nostru, acest mecanism puternic si minunat, ce ne conduce in proportie de 95% din viata.

Adevarul este ca noi suntem intr-o anumita stare de transa, in permanenta.

Intrebarea devine cum accesam sufletul, la nivelul mintii - la comanda, atunci cand avem nevoie de asta si chiar nu numai atunci, nu numai din cand in cand, ci in permanenta - cum facem asta?

Majoritatea oamenilor nu se conecteaza cu sufletul in mod regulat - ei stiu ca sunt facuti din minte, trup si suflet dar se poarta - in cea mai mare parte a timpului - ca si cum ar fi numai trup si minte. Partea de suflet - care este cea mai puternica - este lasata la o parte, ignorata si nefolosita. Nu pentru ca oamenii nu pot sa-si foloseasca aceasta parte ci pentru ca pur si simplu, nu stiu cum s-o faca, nu li se spune CUM. Oamenii care au o conexiune puternica cu sufletul lor aud clar vocea care le spune ca viata n-a fost niciodata menita sa fie o lupta, ei aud foarte bine ca totul este bucurie - de la cap la coada si asa este menit sa fie.

Dar cum accesam aceste date si toata intelepciunea sufletului? Este modul prin care ne linistim mintea pentru a ne intalni sufletul - in nici un caz modul in care ne abandonam mintea. Ne linistim mintea - nu e nevoie de-a ne inchide mintea, e vorba despre a ne muta atentia, de a ne concentra. Mintea este cel mai puternic instrument pe care-l avem - un mod sigur de-a ajunge la suflet si e important de stiut asta, pentru ca foarte multa lume incearca sa "scape" de minte dar de fapt invatatura "Coboara mintea in inima" inseamna a schimba frecventa mintii pe frecventa sufletului si a redirectiona gandurile noastre, nu de a le opri.

Mintea este cel mai minunat prieten pe care-l putem avea, nu este inamicul nostru, nu este un obstacol. Mintea vrea sa ne ajute sa supravietuim - de aceea nu trebuie sa abandonam mintea in drumul catre suflet, ci dimpotriva, s-o ajutam sa ne ajute! Trebuie sa-i spunem mintii EXACT ce sa faca. Cei mai multi oameni nu sunt obisnuiti sa dea mintii lor, instructiunile corecte iar mintea uraste sa fie lasata fara instructiuni.

Nu trebuie sa facem ce ne spune mintea, ci sa spunem mintii noastre ce are de facut!

Tot timpul tragem concluzii pentru ce se intampla in prezent, bazate pe lucrurile care s-au intamplat in trecut - folosim date care exista deja introduse intr-un sistem, astfel ca avem impresia ca asa trebuie sa fie lucrurile. Daca vrem cu-adevarat rezultate fantastice in viata noastra, trebuie sa-i spunem mintii EXACT ce trebuie sa faca, astfel incat sa ne duca in directia in care dorim sa mergem.

Faptul ca trebuie sa-i spunem mintii exact ce sa faca este un instrument de manifestare extrem de puternic si foarte putini oameni il folosesc. Am putea crede ca dimpotriva, noi ii spunem mintii ce dorim - atunci cand ne adresam mintii constiente, numai ca mintea despre care am vorbit pana acum - cea care ne asigura legatura cu sufletul nostru - este mintea subconstienta.

Unii oameni nu folosesc intelepciunea sufletului niciodata, altii o fac din cand in cand dar din ce in ce mai multi, simt ca asta le-ar aduce usurinta in viata. Mai multe despre cele doua minti si cum putem comunica cu mintea subconstienta, in postarea viitoare.

Pana atunci, va indrept atentia catre un articol foarte bun si folositor - scris de Mariana Popa, si anume: http://stildeviatacueft.com/secretele-utilizarii-tehnicilor-de-eliberare-emotionala-pentru-controlul-greutatii/

Toate cele bune,
Liliana
http://eliberareemotionala.ro/
https://www.facebook.com/liliana.stanciu
www.facebook.com/EliberareEmotionala

Niciun comentariu:

floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro