viataverdeviu.ro

miercuri, 16 iulie 2014

A incercat sa Scape de Durerile de Cap si de Proasta Digestie, consumand TREI LITRI de apa pe zi. Iata cu ce s-a ALES!

Sarah Smith este o femeie care locuieste in Yorkshire, Anglia. Ea are in prezent 42 de ani si locuieste impreuna cu sotul si cele doua fiice intr-o casa modesta din nordul Angliei. Numeroasele dureri de cap zilnice, precum si slaba digestie, au facut-o sa incerce un experiment pe propriul corp, experiment ce a avut rezultate neasteptate. Iata mai jos povestea ei...

De obicei imi incepeam ziua cu o ceasca de ceai, dupa care, exista posibilitatea sa beau un pahar de apa, apoi inca unul la masa de pranz si unul la cina - Este vorba despre aproape un litru de lichid in 24 de ore, ca marea majoritate a oamenilor, insa se pare ca nu este suficient de mult.

Dupa ani de suferinta, dureri de cap si proasta digestie, am vorbit cu un neurolog si un nutritionist despre durerile de cap regulate si despre digestie, probleme cu care ma confruntam, ambii doctori sugerandu-mi ca ar trebui sa beau pana la trei litri de lichid pe zi, astfel incat corpul meu sa functioneze in cele mai bune conditii.



Apoi, cand am citit un studiu recent in care este mentionat faptul ca cel putin una din cinci femei din Marea Britanie consuma mai putina apa decat aportul zilnic recomandat, am decis sa efectuez un experiment. Ce s-ar intampla daca as bea cantitatea recomandata in fiecare zi timp de o luna?

Fotografia de mai sus este cu mine inaintea experimentului,cea de-a doua dupa cele 4 saptamani : Experimentul demonstreaza perfect – si este destul de infricosator - ceea ce o face lipsa de hidratare fetei.

Am 42 de ani, dar trebuie sa recunosc in prima poza arat ca o femeie la 52 de ani, ceea ce este socant. Exista umbre intunecate sub si in jurul ochilor mei, care ma fac sa arat epuizata, o multime de riduri si pete rosiatice ciudate, iar pielea mea nu are nici un luciu.

Fiicele mele, Alice si Betty, imi spuneau tot timpul ca arat "ca la 100 de ani" in aceasta fotografie, si trebuie sa marturisesc ca aveau dreptate.

Chiar si buzele mele arata zbarcite. Acest lucru este o dovada clasica a slabei hidratari. Fiecare sistem, care functioneaza in corpul nostru, depinde de apa.

In momentul in care nu consumi suficienta apa, se pare ca toate aceste functii vor avea de suferit. Asa ca am decis sa vad cum as arata si cum m-as simti, daca as bea trei litri de apa in fiecare zi timp de 28 zile. Rezultatele au fost uimitoare. . .

Saptamana nr.1
Greutate: 54 kg
Talie: 71 cm

Trei litri de apa suna cam mult nu? Dupa vizita la medcul meu de familie din Yorkshire, pentru a fi sigura ca nu exista implicatii negative asupra sanatatii, am pornit experimentul.

Doctorul m-a incurajat : "Va sugerez sa beti o cana mare de apa ( 1L ) dimineata, apoi o alta dupa-amiaza si o alta seara", spune el. "Rinichii, care filtreaza sangele inainte de a urina, vor simti repede beneficiul, iar urina va capata o culoare mai buna ."

Am inceput in felul urmator: cand ma trezesc, inainte de a merge la culcare si dupa-amiaza, consum o cana mare de apa. Pana la sfarsitul primei mele zile in care am baut multa apa, am observat cum intestinele mele au inceput sa prinda viata.

Fata mi se exfolia zilnic iar pentru a scapa de excesul de piele, foloseam zilnic crema hidratanta. Insa, dupa cateva zile, acest exces de piele parca a inceput sa nu mai fie. Dupa cateva zile de experiment, urinam destul de des (5-6 ori) insa culoarea era destul de inchisa, semn ca toxinele erau eliminate constant.

La intalnirile cu prietenii, amintindu-mi ca alcoolul este unul diuretic (o substanta care promoveaza productia de urina), care actioneaza asupra rinichilor, am consmuat fara probleme, numai ca pe parcursul serii, conusmam apa pe care mi-o propusesem sa o beau.

Dureri de cap date de mahmureala, rezulta din deshidratare: organele corpului incearca sa compenseze lipsa de apa prin furtul de la creier, drept urmare apar durerile de cap datorita deshidratarii lui. Insa consmul regulat a 3 litri de apa pe zi , m-au scapat de aceste probleme, mahmureala disparand cu desavarsire.

De ani de zile am facut yoga in fiecare dimineata timp de 10 minute, imediat dupa ce m-am trezit, insa, in ultimele sase luni m-am simtit cam rigida, fapt ce m-a facut sa renunt. Cu toate acestea, de cand am inceput sa beau mai multa apa, flexibilitatea mea s-a imbunatatit. Gemma Critchley, de la British Dietetic Association, confirma faptul ca apa ajuta la lubrifierea articulatiilor.

Saptamana nr.2
Greutate: 53.5 Kg ( am pierdut ½ kg)
Talie: 71 cm

Continuarea pe secretele.com

Niciun comentariu:

floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro