luni, 12 februarie 2018

Centrul de Excelenta BACK TO LIFE by Mirela Mirea a fost inaugurat in nordul capitalei!

In acest weekend a fost inaugurat Centrul de Excelenta “Back to life” by Mirela Mirea printr-un maraton de clase Premium.

Este locul in care gasesti experienta acumulata de peste 20 de ani a Mirelei Mirea, este locul in care Mirela isi deschide sufletul in fata celor dornici de sanatate, este locul in care Mirela si echipa sa iti ofera tot ce-i mai bun in viata.

In cadrul portilor deschise, am avut prilejul de a ne bucura de urmatoarele clase:

Sambata, 10 Februarie
9:00 Port de Bras cu Mirela
10:00 Power Pilates cu Mirela
11-13 Hot YOGA cu Geo

Duminica, 11 Februarie
11:00 ISO cu Mirela
12:00 YOGA cu Horia

eu participand la primele doua ore, mai ales ca imi place sa experimentez orice in calea mea 😉 

Din perspectiva Mirelei, “Port de Bras inseamna o educare a coordonarii in pasi de dans, de balet, inseamna miscari frumoase ale bratelor si a intregului corp, inseamna profesia mea de coregraf si dansator transpusa in elemente benefice usor de asimilat, pentru oricine.”

In viziunea mea, Port de Bras a reprezentat o serie de exerciţii inspirate armonios din dans, balet, posture control, BodyArt, DeepWork si stretching.

Si ma bucur tare mult ca am descoperit acea sensibilitate a Mirelei si a carei figura exprima o bucurie serafica in timpul dansului si pe care ne-o inducea si noua, concentrati mai degraba pe executia cat mai corecta a miscarilor, dar fiecare cu gratie, intr-o mai mare sau mai mica masura 😉 

Coregrafia propusa de Mirela a explorat multidirectional spatiul din studioul respectiv. Ei bine, n-am dansat pe poante, ci desculti, pe varfuri, astfel incat parca ne-am transpus nitel pe scena de la Opera Nationala.

Spre deosebire de noi, invataceii, Mirela dispune de un port de bras puternic, suplu, gratios si expresiv. A fost o clasa dedicata cu precadere autocontrolului simultan al bratelor si al picioarelor. Este o clasa recomandata acelor persoane carora li se falfaie bratele cand striga Bingo, celor care doresc sa aiba brate sculptate, dar fara a lucra vreodata cu gantere sau cu bara cu greutati. A fost o clasa provocatoare, dar distractiva, in care observam ca unor persoane, inclusiv mie, le cedau mainile, spre finalul celor 50 de minute de unduiri armonioase ale corpului si ale bratelor 😉

Pentru ca la Port de Bras, dansul devine o arta in prezenta Mirelei. Si ce poate fi mai frumos sa incepi saptamana cu o sesiune de Port de Bras de la ora 9:00.

“Pilates-ul cu Mirela este cea mai buna metoda de protectie si sculptare a corpului, dezvoltat din experienta mare pe diferite tipuri de afectiuni motrice, paralizii si procese degenerative.

Focalizarea atentiei asupra stabilizarii axiale pentru intarirea organismului si pentru sanatate, este ideea mea de baza in Pilates.

Simplu spus, tonus muscular imbunatatit, alungire si intarire fibre musculare, stimularea secretiei de lichid sinovial, eliminarea toxinelor, diminuarea stres-ului, vindecare afectiuni articulare, de circulatie a sangelui si unele afectiuni psihice.

Si mai simplu spus: BACK TO LIFE”


Multi stiu ca Mirela lucreaza cu sportivi de performanta, dar si cu noi. Tratamentul este acelasi, vorba ei: "In ciuda dificultatii antrenamentului meu de Pilates, starea de bine de la final este Senzatie!”

Ghidati de Mirela, o enciclopedie de informatii sanatoase, facem de fiecare data o incursiune in corpul uman in cadrul claselor de Pilates.

Constientizarea fiecarei miscari te motiveaza sa dai tot ce-i mai bun din tine. Si pentru ca deseori Mirela ne spune "Va rog sa nu ma lasati singura (sa execut aceste exercitii)", uneori in mintea mea, la intrebarea “Doamne, cu ce-am gresit de lucram 3D cu picioarele ridicate spre cer atat de mult timp?”, raspunsul meu involuntar a venit prompt “Cu dulciurile, fiule!” 😉

Balzac spunea ca recunostinta este memoria inimii. Asa este! Pentru ca reprezinta o adevarata binecuvantare cand ajungi sa o intalnesti in calea ta pe Mirela, doctorul de suflete, care iti injecteaza doze optime de Pilates pur in fiecare saptamana. Pentru ca te simti extraordinar de bine dupa memorialul durerii constructive.

Si pentru ca frumusetea vietii consta intr-un lung sir de experiente faine, o parte dintre cei prezenti la Power Pilates-ul Mirelei au ramas si la clasa de Hot Yoga a lui Geo Bogdan.

Pentru cei care nu stiu, Geo este fratele Mirelei, activeaza la NEBY Fitness si este fondatorul taberei REBOOT pe care o va lansa in aceasta saptamana in statiunea Cheia.

Centrul de excelenta BACK TO LIFE este situat in Bd. Pipera-Tunari 41A.

Exista doua studiouri dedicate celor dornici de sanatate. Cel de-al doilea, avand jumatate din suprafata primului, vizeaza si sedintele de Personal Trainer (PT) cu Horia si Mihaela.

Eu am primit sambata cheia cu numarul 83 la vestiar.

Deschide si tu poarta sanatatii tale cu un apel la 0720 623 578!

www.backtolife.ro 

BACK TO LIFE. Valoare. Experienta. Pasiune. Progres. Perseverenta. Precizie. Si ..
Niciun comentariu: