joi, 1 februarie 2018

Spectacolul Reveria, puterea maiestriei in 100 de minute.

Pe mine ma amuza tare mult momentul in care la sala aud tot felul de sunete aleatorii (gemete, oftaturi, etc) din partea fetelor in timp ce executam variatiuni de plank-uri, de la cele simple pana la cele in care ridicam mana si piciorul opus si in care, intotdeauna, timpul antrenorilor nu coincide cu timpul clientilor, dovedit clinic oriunde in lume ;)

Asa s-a intamplat si in momentul in care Alexandru Andries, gimnast de performanta, artist de seama la Circul Globus si un trainer deosebit la Viva Sport Club Bucuresti, care pune mult suflet în tot ceea ce face, a sustinut ultima clasa din acea duminica in care ne-a invitat la spectacolul Reveria. Astfel ca de la Viva am plecat cu Mihaela si Catalin la Circul Metropolitan Bucuresti. Iar constatarea Mihaelei la finalul spectacolului a fost de milioane “Si fetele se vaita pentru niste plank-uri”.

Ce este Reveria? Un spectacol unic in Romania si chiar in lume, fiind conceput pentru cei din Bucuresti si din zona metropolitana, pentru expati si pentru cei care tranziteaza Bucurestiul, un prilej de bucurie celor care iubesc frumusetea vietii, un prilej de a visa cu ochii deschisi, o poveste la care participa 50 de artisti, acrobati, balerini si cantareti, cu decoruri 3D si producatori sositi de la Cirque du Soleil.

Ce este Reveria? Un spectacol in care vei descoperi maiestria artistilor romani. Pentru ca in spatele zambetelor se ascund mii de ore de antrenamente pentru a avea forta, gratia, stamina, puterea, adrenalina si tehnicile necesare de a executa acele miscari periculoase, neavand plase sau corzi de siguranta. De exemplu, Alex Andries are un moment in care se arunca de pe o bara de pole fitness pe cealalta, fiind la o distanta mare una fata de cealalta. Nu vreti sa stiti cate repetitii a facut in acets sens si cate vanatai a avut pe piept pana la executarea corecta a acelui moment. Similar se intampla cu fiecare artist care performeaza sub cupola circului. Pentru ca noi vedem doar aisbergul la fiecare spectacol de gala.

Ce este Reveria? Un spectacol in care te bucuri de cele 100 de minute de acrobatie, dans, momente de umor autohton, in care muzica se imbina armonios cu spectacolul de lumini, in care rezonezi la fiecare sincron al echipei ce-si etaleaza maiestria in aer, dar si la sol.

Toate acestea momente mi-au amintit de Geo Bogdan de la NEBY Fitness, fiind cunoscut si pentru exigenta executarii corecte a fiecarui exercitiu si in sincron cu intreaga echipa.

Ce este Reveria? Un spectacol destinat iubitorilor de miscare sau celor dornici de un imbold  pentru a incepe sa faca miscare. Primilor, pentru a constientiza efortul depus de intreaga echipa a Circului Metropolitan si un bun reminder in timpul antrenamentelor, si celorlalti, un moment de instrospectie in ceea ce priveste timpul si sanatatea lor, avand la dispozitie cluburi de fitness, tabere de remodelare mentala si corporala, conventii si workshop-uri dedicate sanatatii noastre.


Ce este Reveria? Un spectacol magic intr-o lume guvernata haotic, un moment memorabil din viata ta si o invitatie de a participa la cel mai frumos spectacol din Romania in acest moment, urmatoarele fiind programate sambata, 19 mai, respectiv 26 mai, de la ora 19:00.

Pretul biletelor este cuprins intre 40 si 120 de lei, in functie de locul din sala:
https://www.bilete.ro/reveria/PS. Ce mi-as dori sa vad din partea spectatorilor la urmatorul spectacol:
- sa nu mai intarzie la spectacol pentru a putea intelege si admira intregul concept al Reveriei;
- sa nu se mai ridice si sa-si cumpere crontaneli in timpul spectacolului. Au fost momente in care artistii coborau pe trepte spre scena principala si mini-scenele existente si se intersectau cu acestia;
- sa nu mai arunce ambalajele produselor printre randuri intrucat exista cosuri de gunoi.

Niciun comentariu: