duminică, 6 aprilie 2014

Webinar: Securitate online pentru ONG-uri.

Aproximativ 70% din totalul de e-mailuri trimise în lume sunt mesaje spam și una din trei persoane deschide mesajele periculoase în ciuda avertismentelor, aceasta fiind principala metodă de virusare a calculatoarelor.
 
Participă la webinarul ”Securitate online pentru ONG-uri” alături de Bitdefender și află cum îți poți proteja organizația neguvernamentală de atacurile informatice. Trainingul este organizat de TechSoup România împreună cu Bitdefender și va avea loc pe 15 aprilie, online, de la ora 18:00.
 
Chiar dacă crezi ca n-ai nimic de furat din calculator, în cadrul webinarului vei învăța despre:
  • Securitatea datelor și principalele vulnerabilități ale unui ONG în mediul online?
  • Ce sunt virușii, atacurile de tip phishing și furtul de identitate?
  • Securitatea parolelor – de ce n-ar trebui să ai aceeași parolă pentru mai multe conturi
  • Tips & tricks – securitate online pentru ONG-ul tău.
Acest webinar este gratuit pentru organizațiile membre în comunitatea TechSoup România. Înscrie-ți și tu ONG-ul în cea mai mare comunitate de organizații interesate de tehnologie și participă la toate trainingurile noastre online. Iată ce trebuie să faci!
 
Dacă faci parte deja dintr-o organizație membră în comunitatea TechSoup, te poți înscrie la webinar aici sau accesează acest link - www.gotowebinar.com/techsoup
 
Despre trainer:
Loredana Botezatu – Specialist Securitate Cibernetica
 
Loredana Botezatu scrie despre tehnologie și securitate online de peste 5 ani. Știrile și articolele ei sunt adresate utilizatorilor din întreaga lumea și sunt publicate pe www.hotforsecurity.com și www.bitdefender.com. Misiunea ei este să-i învețe pe utilizatori cum să se protejeze în mediul online.
 
Detalii logistice despre webinariile organizate de TechSoup România
1. Din partea unei organizații neguvernamentele, membre în comunitatea TechSoup, se pot înscrie 3 participanți. Platforma pe care susținem webinariile poate găzdui doar 100 de useri online.
 
2. Când vă înscrieți la webinar, completați numele complet al ONG-ului pe care-l reprezentați. Acest lucru ne va ajuta să vă regăsim mai ușor organizația în baza noastră de date.
 
3. Dacă faceți parte dintr-o organizație neguvernamentală, membră în comunitatea TechSoup și nu puteți participa la webinar, ne puteți solicita înregistrarea webinarului prin e-mail la contact (at) techsoup (punct) ro.
 
Informații suplimentare despre acest webinar și despre înscrierea în TechSoup, puteți obține de la Mădălina Oprișan, coordonator comunicare online, prin e-mail la contact (at) techsoup (punct) ro

Niciun comentariu: