1 cana de migdale
1 cana stafide3 mere
2 linguri de miere
1 lingurita de scortisoara
1/2 lingurita nucusoara
seminte de canepa pentru ornat
Migdalele se pun peste noapte in apa la hidratat sau folosim pulpa de la laptele de migdale. Se pun in robot merele, stafidele, scortisoara si nucusoara se paseaza bine.
Cand merele si stafidele sau faramitat se adauga pulpa de la laptele de migdale sau migdalele faramitate.
Dupa ce s-a omogenizat compozitia o punem intr-o tava si ornam cu seminte de canepa. Prajitura se lasa la frigider 20 min.
Pofta buna!
Retete sanatoase cu Tania
Cand merele si stafidele sau faramitat se adauga pulpa de la laptele de migdale sau migdalele faramitate.
Dupa ce s-a omogenizat compozitia o punem intr-o tava si ornam cu seminte de canepa. Prajitura se lasa la frigider 20 min.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu