joi, 8 martie 2018

Laptisorul de matca si diabetul.

Un remediu natural dovedit pentru diabet este lăptișorul de matcă PUR.

Acesta reglează nivelul de glicemie, susține aparatul cardiovascular, circulația cerebrală și periferică, acționând benefic asupra sistemului nervos. În zilele noastre, studiile clinice și de laborator au demonstrat fără niciun dubiu rolul lăptișorului de matcă PUR în cazul diabetului, mai exact capacitatea lăptișorului de matcă PUR de a regla nivelul glicemiei în cazul diabetului de tip II.

Diabetul reprezintă una dintre cele mai periculoase afecțiuni. Se estimează ca 1,7 milioane de români suferă de diabet, ceea ce înseamnă că 1 din 10 români, o cifră imensă dacă stăm să ne gândim bine. Mai mult, se aproximează ca 3 000 000 de români se află în stadiul de prediabet, urmând să dezvolte această boală în viitorii ani.

Trebuie să fim conștienți că incidența acestei boli este în creștere atât la nivel global, mondial, cât și în România, și această afecțiune este foarte greu de depistat, diagnosticarea ei se face mult mai târziu, în urma unor analize de sânge. Tocmai de aceea, trebuie să fim foarte atenți la modul nostru de viață și să ne facem analizele de sânge periodic, așa cum ne recomandă medicul de familie.

Diabetul zaharat se manifestă prin creșterea glucozei în sânge, adică prin hiperglicemie și prin dezechilibrarea metabolismului în întregul său. Diabetul este produs, este indus de dezechilibrarea producției de insulină din pancreas sau de rezistența la acțiunea insulinei a celulelor periferice.

Se spune că diabetul are o multitudine de cauze, cum ar fi influența eredității, viruși care ar afecta celulele beta din pancreas, dar în foarte mare măsură se consideră că de apariția diabetului este responsabil modul de viață dezorganizat, stresul exagerat, alimentația haotică, consumul de alcool, de tutun.

apiland.ro
Hrana este transformată treptat în glucoză pentru ca în final glucoza din sânge să reprezinte principala sursă de energie a organismului. Însă, utilizarea acesteia depinde de acțiunea unui hormon secretat de pancreas - insulina, care permite celulelor corpului să utilizeze glucoza ca sursă de energie și care, în același timp, reglează conținutul de glucoză din sânge.

În cazul diabetului de tip I ne confruntăm cu un deficit de insulină cauzat de distrugerea celulelor pancreatice, în timp ce în cazul diabetului de tip II - cu o lipsă de răspuns la insulină a țesuturilor în urma modificării receptorului pentru insulină de pe membrana celulară și cu o simultană scădere a secreției de insulină. Ambele sunt boli incurabile, care odată instalate nu mai putem scăpa de ele, însă ce pot fi ținute sub control cu un regim de viață și cu o medicație adecvată.

În cazul diabetului de tip II, cel mai frecvent diabet, el însumând peste 90% din cazurile de diabet, unul dintre cele mai importante remedii naturale, dovedit atât prin studii de laborator, cât și prin studii clinice este lăptișorul de matcă PUR, iar lăptișorul de matcă PUR de la ApiLand este de cea mai bună calitate, deoarece se regăsește în starea în care a fost recoltat din stup și nu conține niciun adaos.

Acțiunea benefică a lăptișorului de matcă PUR în cazul diabetului se explică prin faptul că în componența sa, printre acei aminoacizi pe care îi conține, există și o serie de substanțe peptidice, care au o acțiune asemănătoare cu a insulinei, astfel încât poate să stimuleze producția de insulină a pancreasului, dar în același timp poate să acționeze și asupra membranei celulare făcând-o să fie mai activă la acțiunea insulinei.Chiar și în cazul în care nu avem diabet, dar avem glicemia la limita superioară, o cură cu lăptișor de matcă PUR ne va ajuta organismul să menținem nivelul de zahăr din sânge sub control.

Lăptișorul de matcă PUR ApiLand este extrem de util atunci când suntem într-o fază de prediabet, chiar și în cazul copiilor care riscă să facă diabet, dar mai ales în cazul diabeticilor pentru că le reglează nivelul glicemiei.

Cum consumăm lăptişorul de matcă pur?
În cazul lăptişorului de matcă pur, acesta se administrează sublingual până la dizolvare totală, dimineața, cu 20-30 minute înainte de masă. Doza uzuală este de 0,5 g/zi pentru copii şi 1-2 g/zi pentru adulţi.

Acesta se poate omogeniza şi în miere (de exemplu: 10g lăptișor de matcă pur ECO în 500g miere crudă), iar în acest caz doza uzuală este de 1-2 lingurițe/zi pentru copii şi 1-2 linguri/zi pentru adulţi.

Astfel, lăptişorul de matcă pur reprezintă soluţia ideală, atât pentru prevenirea diabetului, cât şi pentru normalizarea glicemiei. Fie că îţi doreşti să ai un stil de viaţă sănătos sau cauţi un remediu natural pentru ameliorarea acestei afecţiuni, lăptişorul de matcă pur, acest miracol al stupului cu beneficii multiple asupra organismului nostru, ar trebui să fie nelipsit din dieta ta zilnică.

Niciun comentariu: