viataverdeviu.ro

duminică, 4 martie 2018

Daniel Banica te imbie la Viva cu HIIT: Haide Inauntru, Iesi Terminat!


Stiti momentul acela cand te duci acasa la bruna cu ochii migdalati pentru a merge impreuna la un eveniment estival care incepe peste o ora? Ajungi la usa, suni si iti deschide provocator in niste bikini rosii. Tu, cat p-aci sa apelezi la un EKG mobil. Ea, cu un fundulet obraznic, taraindu-si picioarele superbe spre baie, iti spune cu o voce diafana: Intru sa ma machiez nitel! Tu, te asezi in fotoliu si rasfoiesti una dintre revistele glamour (2003?) de pe masuta de cafea. Dupa 10-15 minute, vazand ca bruna nu iese din baie, te trantesti pe pat, cu picioarele lipite de marginea patului. Si in maxim 10 minute atipesti. Deodata, auzi usa de la baie deschizandu-se si, instantaneu, deschizi ochii si ridici mainile in sus zicand un prelung “Finally”. Stop! Acum, cu aceasta imagine intiparita in minte, va rog sa va imaginati ca cineva imi pune in maini un set de corzi TRX prins de tavan, dupa o incalzire adecvata, si imi ia patul de sub mine pentru a ma desfasura ca o fiara in libertate. In acest mod, Daniel Banica a inceput clasa de Body Suspension de la Viva, intr-un weekend cand sala era jumatate plina, iar Alexandru Popescu, bunul samaritean, se afla intr-un weekend sportiv montan marca Viva, totul pentru a-i binecuvanta asa cum se cuvine pe cei din familia Viva.

Daca majoritatea antrenorilor fac serii a cate 8 repetari, ei bine, Daniel pluseaza la 10. Dupa acest prim exercitiu, de ramat cu TRX-ul, am luat un ketllebel galben de 8 kg si, cu trunchiul paralel cu podeaua, aflandu-ma imaginar tolanit pe acel pat, cu o mana ma tineam de TRX si cu cealalta ridicam giuvaerul galben aflat in dreptul urechii pana sus, cat mai sus, urcand si coborand greutatea de 10 ori. Te opreai 20 de secunde si mai faceai o serie de 10 si tot asa. Apoi stateai un minut (odihna activa) si imbujorat la fata, iti schimba planul de actiune, combinand exercitiile balistice cu cele izometrice, exercitiile de forta cu cele de echilibru, etc. Desi toate aparatele de aer conditionat erau turate maxim in sala D de ti se zbarlea parul de pe maini la inceputul orei, oglinzile se aburisera, iar la stretching, cand Daniel ne-a spus, cu mainile atarnand de TRX, sa ne lasam cu toata greutatea pe spate pentru stretching-ul coloanei, l-am ascultat incat am patinat pana am ajuns aproape intre colegii din primul rand. Pentru ca la cat de incinsi eram, daca Daniel ne-ar fi spus sa ne aruncam in zapada, sunt sigur ca aceasta s-ar fi topit instantaneu. Dupa acea ora horror de buna in care acidul lactic a circulat vesel in tot sistemul sanguin, am anulat intalnirea de duminica pentru a ma bucura de acea senzatie faina de molaciune dupa efort. In acest moment, clasa lui Daniel de joi seara a fost inlocuita cu o alta clasa. Si pentru ca am inteles ca activeaza la un service auto, ma gandeam, ca in cazul in care nu pot ajunge marti la 11:30 pentru Body Suspension lui Daniel, sa-mi iau o zi de concediu pentru a face revizia masinii si subsemnatului la un moment dat. Pentru ca orice service are niste scripeti in dotare, nu-i asa? ;)

Cel putin, Daniel a ramas cu clasa de HIIT (High Intensity Interval Training), cafeaua veritabila de duminica dimineata. Valoare, vocal, vivace, sunt cele trei elemente definitorii ale lui Daniel. Ce-mi place tare mult la Daniel este ca nicio ora nu se aseamana cu cealalta, faptul ca incalzirea si stretching-ul sunt cu totul altele de fiecare data si faptul ca intre exercitii explica in detaliu ce urmeaza sa facem, totul pentru a constientiza importanta si executia corecta a exercitiului respectiv.

Pentru ca sambata trecuta n-am auzit ceasul de m-am trezit la 11:15, aseara m-am culcat inainte de miezul noptii si m-am trezit astazi dimineata la 04:35 cu gandul la HIIT si n-am mai pus geana pe geana pentru a nu adormi la loc.

Mai jos o mostra VIVAce cu partenera sa de viata.


Care ar putea fi acronimul lui Daniel Banica?
Hmm, acel Disconfort Binemeritat de care fuge majoritatea. Sper ca la prima clasa dupa acest mesaj, Daniel sa aiba clienti in sala. Pentru ca exista un precedent la Viva. Dupa articolul despre renumitul Alex Popescu, din cele 35 - 50 de suflete pe care le anima constiincios de fiecare data, au mai ramas o treime prezenta la Circuit.

Vorba aceea, fara durere asumata, nu ajungi un model in viata. Si din seria “Arta cere sacrificii”, ma adresez acelor tinere care suporta dureri feroce pentru a purta acea incaltaminte stramta o zi intreaga, dar care, paradoxal, nu suporta 50 de minute de antrenament VIVAce.

Sudistilor, cu motto-ul mental “Sanatatea cere sacrificii”, Daniel Banica va imbie la Viva cu celebrul HIIT: Haideti Inauntru, Iesiti Terminati, dar fericiti ;)
http://www.vivasportclub.ro/program/

Niciun comentariu:

floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro