vineri, 16 martie 2018

Sarea in bucate.

Fluorul este introdus in sarea de masa ( alături de alt halogen periculos: iodul) in apa de gura si in pasta de dinti sub forma de fluorura de sodiu. Adică un anticoagulant folosit ca otrava de șoareci, cu care țăranii otrăvesc animalele din curtea blocului: le găsești agonizând câte 2-3 zile, cu sângele curgându-le lent prin ochi si prin toate gaurile.

Românii sunt campioni mondiali nu numai la avorturi si animale otrăvite, ci si la accidente vasculare cerebrale - capul fiind cea mai vascularizata zona, deși nu se prea spala pe dinti. In orice corp se produc microhemoragii, dar sunt reparate prin factorul de coagulare. Pe care fluorurarea il reduce. Sigur, mecanismul de producere a unui AVC - ischemic sau hemoragic - este mai complex si influențat de alți factori la care stam bine: fumatul, consumul de grăsimi animale, obezitatea, hipertensiunea etc. Neamul lui Pacală este in top.

Sarea de masa a lui Pulea Spataru mai conține ceva: antiaglomerantul E 535, sau ferocianura de sodiu. Când Pulea Spataru își dă un clocot la ciorba cu ciolan - adică la caldura - E 535 se descompune in clorura de fier si cianura de sodiu ( adică sarea sodică a acidului cianhidric). Care, ca orice sare a unui metal alcalin ( sodiul, ca si potasiul sau aluminiul, sunt metale alcaline) cu acidul cianhidric dă hemoliza - hemoliza fiind distrugerea globulelor roșii. Apoi nu știm de ce copilul este anemic sau de ce umflatul de tac'su are bilirubina mare. La doze kg/corp mari ( de ex la bebeluși) sarea de aluminiu produce hemoliza masiva, iar "resturile" de hematii "înfunda" rinichii. Se numește sindrom hemolitic uremic si apare la copiii vaccinați cu sare de aluminiu Bayerit sau Diasporit. Ori, in vaccinare, ca si in orice procedeu magic pentru prosti ( sclavii sunt superstițioși), nu exista dozare, de parca ar fi Sfânta Împărtășanie: ca ai 3 kg sau 103 kg, doza e aceiași.

Mitingurile...acolo se scandează, se cânta ... sclavii trebuie sa cânte. Cântecul sclavilor arata stapanilor când sa schimbe strategia de prosteala. "Sclavii trebuie sa cânte!" (Gasset)

"Asta e deja prea mult!
Că suntem singura țară din lume care prin lege interzice vânzarea de sare fără iod, asta se știe (dar nici o autoritate nu ne spune de ce). Îți trebuie sau nu, bagi iod în organism, ceea ce este nazism. O zic medicii endocrinologi - există si din această cauză o epidemie de cancere de tiroidă fără precedent etc.

Azi am luat din cămară o pungă de sare să umplu solnița, sare pe care n-am cumpărat-o eu. Să-mi pice din mână! Nu numai că era iodată e și cu FLUOR!!!!!

Bineînțeles, că lumea nu e atentă la acest amănunt, ba chiar poate spune că e un beneficiu în plus. Ba chiar poate să creadă campania mincinoasă, că ne trebe fluorul pentru dinți, oase etc.
Ce nu ni se spune e, că apa de la robinet e deja plină de fluor, pasta de dinți e plină de fluor, alimentele au fluorul necesar care ne trebuie, fluorul in exces fiind OTRAVĂ: duce la STERILITATE, APATIE, ATACA GLANDELE SUPRARENALE SI PINEALA, dă DURERI MUSCULARE SI LENTOARE IN GANDIRE! Adică face populația zombi.

Putin a interzis in Rusia folosirea acestei substante chiar si in apa, zicand bine:” Fluorul in exces e “otrava toxică”, era “administrată cu forța prizonierilor de război în vremurile sovietice” pentru a-i dociliza. Noi nu vrem sa se intample asta cu natia noastră!”

PS. Sarea asta are valabilitate numai doi ani. Aia naturala, milioane de ani.Alege fiind informat!!!" ~G.L.

Tiroida are nevoie doar de o cantitate mică de iod, de aproximativ 150 mcg pe zi, pentru a funcționa corespunzător. Deși sarea iodată este o sursă importantă de iod, prea multă sare poate duce la hipertensiune arterială și la alte probleme de sănătate.

Dacă medicul vă recomandă să limitați aportul de sare, puteți consuma alimente bogate în iod. Potrivit Harvard Medical School, aceste alimente bogate în iod includ scoicile și peștele din fermele localizate în ocean, algele, precum și laptele, ouăle, brânza, iaurtul și legumele care cresc în zone cu sol bogat în iod.

Decizia de a consuma sare iodată/neiodată este luată în funcție de starea dvs de sănătate și de recomandările medicului.

Din acest motiv, eu folosesc Sare roz Himalaya - Pirifan 500 gr

Fara adaos de iod!

vegis.ro Sarea de Himalaya este cea mai curata si benefica sare de pe planeta. Cristalele de sare de Himalaya contin 84 dintre cele 92 minerale de care are nevoie organismul pentru a functiona normal, proportia acestora fiind perfect adaptata la nevoile metabolismului uman. Mineralele din sare au o forma coloidala, ceea ce inseamna ca sunt suficient de mici ca sa fie absorbite cu usurinta de organismul uman.

Ingrediente: sare de Himalaya cristale. Ingredient natural, neprelucrat si nerafinat

Istoric: Extrasa din minele de la poalele muntilor Himalaya, acest sortiment de sare nu este tratat industrial si nu contine adaos de iod ori alte substante, astfel ca este extrem de sanatos pentru organism.Sarea de Himalaya a luat nastere in urma cu 250 de milioane de ani, insa treptat, treptat, oamenii i-au cunoscut beneficiile si le-au exploatat la maximum.

Cristalele de sare de Himalaya sunt pline de nutrienti, furnizeaza minerale si oligoelemente si creaza mediul necesar pentru conservarea energiei vitale. Consumul regulat de sare de Himalaya echilibreaza fluidele din organism, sustine absorbtia corespunzatoare a nutrientilor si eliminarea toxinelor.

Mod de folosire: uz intern si cosmetic ca sare de baie.

Niciun comentariu: