viataverdeviu.ro

marți, 25 noiembrie 2014

Comertul Pe Telefoanele Mobile este in Crestere.

Pentru ca numarul telefoanelor inteligente (smartphones) este in crestere, pretul acestora fiind tot mai accesibil, cu siguranta majoritatea dintre acestea intra in piata cu o conexiune la internet, iar studiile arata ca utilizatorii incep sa faca tot mai mult si achizitii prin intermediul acestora. In articolele trecute am vorbit despre aportul telefoanelor mobile in vanzare prin simplu fapt ca lumea cauta informatii instat din marile magazine, cauta informatii locale etc.

Folosind informatii date de Google si cateva exemple din portofoliu nostru, azi am sa-ti prezint cateva informatii concrete pe care le poti analiza si care iti pot trezi interesul de a-ti pregati magazinul pentru dispozitivele mobile, in special telefoanele mobile.

Traficul pe telefoanele mobile
Practic totul incepe de la trafic. Pentru a vinde ai nevoie de vizite in site, iar pentru a avea vanzari prin intermediul telefoanelor mobile, cu siguranta ai nevoie ca utilizatorii acestora sa ajunga in magazinul tau.

Atunci cand facem un studiu de indentificare a cuvintelor cheie pentru campaniile Google AdWords sau pentru optimizarea unui site, vedem si numarul de cautari pentru respectivele cuvinte cheie de pe telefoanele mobile. 

Citeste mai mult pe Silkweb.

Codul fiscal 2014 a fost actualizat. Descarca-l de aici!

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat pe pagina sa de internet cea mai recenta varianta a Codului fiscal.

Noul document cuprinde modificarile introduse prin Legea nr. 123/2014.

Fiscul precizeaza ca textul este actualizat prin mijloace informatice si nu reprezinta o republicare.

Mai multe despre detalii puteti citi pe AvocatNet.

Urmariti tag-ul Biblioteca virtuala AvocatNet.ro, unde vom continua sa publicam, pentru descarcare, documente utile ce nu ar trebui sa lipseasca niciunui contribuabil care vrea sa fie la curent cu noutatile legislative. Descarcati de AICI si celelalte documente pe care le-am publicat pana acum in Biblioteca virtuala AvocatNet.ro.

Fişier ataşat: Codul fiscal 2014 actualizat (11,14 MB)

Citeşte mai multe despre codul fiscal 2014 / biblioteca virtuala avocatnet ro.

duminică, 23 noiembrie 2014

"Lustruieste-ti" muschii .. daca ai parchet acasa sau la "birou" :)

daca nu stii ce tip de structura osoasa ai, poti descoperi usor prin acest test simplu ..

Cum transformam atuurile fizice intr-un avantaj competitiv

Exista atat de multe articole si foarte multa informatie care te invata cum sa te imbraci in functie deforma corpului pe care o ai, insa foarte putine care sa-ti explice si cum iti dai seama care este forma corpului tau.

Daca nu eram consultant de imagine, probabil as fi bajbait si eu prin revistele de moda sau pe internet si m-as fi lasat “ametita” de abundenta de informatii si de sfaturile cele mai bune pentru a alege hainele perfecte. Important este, de fapt, sa stii ce forma are corpul tau – dar si de ce.

Fetelor, doamnelor, domnisoarelor, femeilor! Forma corpului nu are legatura (numai cu) greutatea. Da, e ideal sa ai o silueta zvelta, sa nu ai kilograme in plus si sa ai o piele tonifiata, fara imperfectiuni. Dar nu asta determina forma corpului tau!

Probabil ai observat ca, indiferent cate kilograme ai, partea mai mare a corpului tau ramane mereu mai mare, chiar daca slabesti. Asta se intampla pentru ca forma corpului nostru este data de structura osoasa si masa musculara. Altfel spus, conformatia fiecaruia.

Dimensiunile perfecte sunt departe de a fi reale pentru majoritata femeilor, mai ales daca luam in calcul faptul ca statura noastra are si ea un rol foarte important! Pai daca ai 1,5 m si 90-60-90 chiar nu conteaza ca ai dimensiunile ideale, pentru ca nu arati ca un fotomodel!

Deci pana acum avem trei factori: structura osoasa, masa musculara si statura.

Acum adaugam si tipurile somatice, adica avem patru factori principali.

Mai intai, sa vorbim despre tipurile somatice. In functie de tipul somatic, poti avea un corp ectomorf, mezomorf sau endomorf.

Corpul Ectomorf are urmatoarele caracteristici: structura osoasa mica (incheieturi si oase subtiri); brate si picioare lungi si subitiri; umeri ingusti; solduri inguste, grasime corporala scazuta; nu e predispus nici la crestere in masa musculara nici la depozitarea de grasime – ideal pentru o cariera de fotomodel.

Corpul Mezomorf are o structura osoasa medie; trunchi puternic; umeri lati; solduri inguste; nivele mici de grasime corporala si este predispus la cresterea in masa musculara dar nu si la depozitarea de grasime

Corpul Endomorf are o structura osoasa mare (incheieturi si oase groase); solduri late; multa grasime coporala si este si predisus la depozitarea de grasime.




Cu siguranta te regasesti usor intr-una dintre aceste categorii, doar privindu-te in oglinda. Daca nu stii inca ce tip de structura osoasa ai, exista un test prin care sa descoperi:

– Prinde-ti incheietura unei maini cu cealalta mana, inconjurand-o cu degetul mare si cel mijlociu al celeilalte maini.

Rezultat:
Daca degetul mare si cel mijlociu:
– nu se ating: ai o structura osoasa mare, Endomorf
– deabia se ating: ai o structura osoasa medie, Mezomorf
– se suprapun: ai o structura osoasa mica, Ectomorf

Evident, pot exista si staturi mixte, dar acelea sunt exceptiile.

Si pentru ca am stabilit deja ca vom face activitati academice de cercetare, folosind exemplele cele mai evidente, astazi o sa va exemplific nu femei, ci barbati.

Ca sa fie foarte clare diferentele, voi face o comparatie pe cat de naturala, pe atat de evidenta.

Citeste mai mult pe marianaromanica.ro.

Desert sănătos, fără zahăr şi fără coacere

baby.unica.ro îţi propune o reţetă pe cât de sănătoasă, pe atât de gustoasă. N-ai idee cât de uşor se prepară acest desert. Curmale, caju, unt de arahide, nucă de cocos… Zici că mănânci bomboane cu unt de arahide, însă e mult, mult mai sănătos.

Curmalele sunt un zahăr natural, aşa că foloseşte-le ori de câte ori ai ocazia pentru deserturi sănătoase. Dar nu uita să le scoţi sâmburii!

Iată cum să prepari acest desert sănătos, fără zahăr şi fără coacere.

Ingrediente:
  • 2 ceşti de curmale fără sâmburi
  • ¾ ceaşcă de caju
  • ¼ ceaşcă de unt de arahide
  • ½ ceaşcă de nucă de cocos mărunţită, neîndulcită
  • 2 linguri de cacao
  • 1 vârf de cuţit de sare
Mod de preparare:
Pune toate ingredientele în robotul de bucătărie sau blender şi amestecă bine până vor forma o minge. Curmalele de-abia se vor mai distinge, însă bucăţelele de caju se vor vedea foarte bine prin compoziţie.

Pune amestecul într-o tavă pătrată sau dreptunghiulară tapetată cu hârtie de copt. Foloseşte-ţi degetele pentru a apăsa bine amestecul în tavă. Acoperă şi lasă la frigider 30 de minute.

Scoate desertul din tavă şi, cu ajutorul unui cuţit ascuţit, taie-l în bucăţele.

Savuraţi acest desert sănătos, perfect pentru cei mici. Ţine-l la frigider.

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Feed-forward sau Feed-back si comunicarea eficienta.

Tehnica originala de comunicare care a fost dezvoltata pe la inceputul anilor 90 si utilizata in randurile specialistilor in training, consultanta si coaching, feed-forwardul a imbunatit si inlocuit feedback-ul pozitiv sau negativ.

In timp, feed forward s-a devenit a fi mai mult decat o simpla unealta de comunicare. Implementata corect, aceasta abilitate de comunicare colectiva devine un instrument strategic si puternic de management al schimbării. Pe scurt, feed forward poate determina schimbari importante ale perspectivei si poate fi astfel folosit cu succes la rezolvarea problemelor, solutionarea conflictelor, in training si consultanta, la evaluarea personalului, in managementul de proiect, etc. Implementat la scara larga in organizatii, poate sustine managementul prin delegare si poate initia schimbari profunde ale culturii organizationale. Feed forward este un proces de comunicare inovativ si extrem de puternic.

Interesat? Vrei sa afli mai multe despre feed forward?
Iata un video cu mai multe detalii:



Citeste mai mult pe Comunicate de presa.

vineri, 21 noiembrie 2014

Fonduri nerambursabile pentru IMM-uri in 2015: Se pregatesc 7 noi programe nationale by AvocatNet

Sapte noi propuneri de programe prin care IMM-urile vor putea obtine in 2015 fonduri nerambursabile au fost publicate recent pe site-ul Departamentului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de afaceri si Turism.

In continuare va prezentam pe scurt in ce va consta fiecare program in parte si ce fonduri nerambursabile se vor acorda.

1. Programul national multianual de microindustrializare
(Vrei sa aplici? Completeaza acest formular)

Obiectiv: Sustinerea investitiilor in sectoarele economice prioritare, cresterea volumului de activitate si a competitivitatii IMM-urilor din aceste sectoare. Printre domeniile vizate se numara fabricarea produselor lactate, productia de tesaturi, finisarea materialelor textile, fabricarea produselor farmaceutice de baza, fabricarea articolelor ceramice pentru uz gospodaresc si ornamental, fabricarea echipamentelor de comunicatii si fabricarea autovehiculelor de transport rutier.

Finantare: Prin intermediul programului se vor finanta cheltuielile de formare profesionala a angajatilor noi si de implementare a planurilor de investitii. Alocatia financiara nerambursabila va fi de maximum 90% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, pana in limita a 120.000 de lei pentru fiecare beneficiar. Contributia proprie a beneficiarului va fi de minimum 10%.

2. Programul pentru sustinerea internationalizarii IMM-urilor
(Vrei sa aplici? Completeaza acest formular)

Obiectiv: Sprijinirea IMM-urilor din toate sectoarele economice pentru cresterea volumului de activitate si a competitivitatii, crearea si mentinerea locurilor de munca, formare profesionala in meserii specifice tuturor sectoarelor economice. Prin program se va urmari, pentru cel putin 150 de IMM-uri/an, sprijinirea financiara pentru crearea de branduri si pentru participarea la targuri internationale, misiuni economice etc.; instruire pentru tehnici de internationalizare.

Finantare: Prin program se va acorda o alocatie financiara nerambursabila de cel mult 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA), insa nu mai mult de 20.000 de lei pentru fiecare beneficiar pentru crearea de brand; sprijin financiar pentru participarea la targuri internationale, misiuni economice etc. - in valoare de maximum 20.000 de lei (exclusiv TVA) pentru fiecare IMM beneficiar; sprijin financiar pentru instruire in tehnici de internationalizare in valoare de cel mult 40.000 de lei (exclusiv TVA) pentru fiecare IMM beneficiar.

3. Programul de stimulare a cercetarii-dezvoltarii si inovarii in randul IMM-urilor
(Vrei sa aplici? Completeaza acest formular)

Obiectiv: Cresterea volumului de activitate si a competitivitatii IMM-urilor din toate sectoarele economice, crearea si mentinerea locurilor de munca, formare profesionala in meserii specifice tuturor sectoarelor economice. Programul va fi impartit in trei etape:
organizarea si desfasurarea cursurilor de instruire si de specialitate in domeniul drepturilor de proprietate;
consultanta pentru prediagnoza in firma si cercetare/documentare asupra solutiilor brevetabile;
finantarea costurilor aferente taxelor de inregistrare la OSIM a drepturilor de proprietate intelectuala.

Finantare: Prin program se va acorda o alocatie financiara nerambursabila de cel mult 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA), insa nu mai mult de 25.000 de lei pentru fiecare beneficiar, pentru participarea la cursurile de instruire si de specialitate in domeniul drepturilor de proprietate - maximum cinci persoane instruite pentru fiecare beneficiar; sprijin financiar pentru consultanta pentru prediagnoza in firma si cercetare/documentare asupra solutiilor brevetabile in valoare de maximum 5.000 de lei (exclusiv TVA) pentru fiecare IMM beneficiar; sprijin financiar pentru taxele de inregistrare la OSIM a drepturilor de proprietate intelectuala in valoare de maximum 20.000 de lei (exclusiv TVA) pentru fiecare IMM beneficiar.

4. Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor din sfera economiei sociale
(Vrei sa aplici? Completeaza acest formular)

Obiectiv: Stimularea si sprijinirea demararii si dezvoltarii structurilor economice private infiintate de catre persoanele defavorizate prin facilitarea accesului acestora la finantare, cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si facilitarea accesului persoanelor defavorizate la sursele de finantare, in vederea imbunatatirii conditiilor de viata si oferirea de noi oportunitati pentru persoanele dezavantajate sau facand parte din categorii vulnerabile. Prin program se va urmari, printre altele, dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale persoanelor defavorizate in scopul implicarii lor in structuri economice private; sprijinirea demararii si dezvoltarii firmelor infiintate de persoane defavorizate si cresterea sanselor persoanelor defavorizate in vederea integrarii pe piata muncii.

Finantare: Prin program se va finanta implementarea celor mai bune Planuri de Afaceri depuse de aplicanti. Valoarea alocatiei financiare nerambursabile va fi de maximum 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA) si nu va putea depasi 50.000 de lei/beneficiar.

5. Programul national multianual pentru infiintarea si dezvoltarea IMM-urilor in mediul rural
(Vrei sa aplici? Completeaza acest formular)

Obiectiv: Stimularea si sprijinirea demararii si dezvoltarii structurilor economice private infiintate in mediul rural prin facilitarea accesului acestora la finantare, cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si facilitarea accesului IMM-urilor infiintate in mediul rural la sursele de finantare in contextul reducerii discrepantelor economice dintre mediul urban si cel rural. Prin program se va urmari: imbunatatirea performantelor economice ale intreprinderilor nou-create si a celor existente in mediul rural; reducerea discrepantelor economice dintre mediul urban si cel rural; sprijinirea demararii si dezvoltarii firmelor infiintate in mediul rural; cresterea numarului de noi locuri de munca create in cadrul structurilor economice private din mediul rural.

Finantare: Prin program se va finanta implementarea celor mai bune Planuri de Afaceri depuse de viitorii antreprenori care infiinteaza firme in mediul rural. Valoarea alocatiei financiare nerambursabile va fi de maximum 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA) si nu va putea depasi 50.000 de lei/beneficiar.

6. Programul national multianual pentru stimularea crearii, dezvoltarii si promovarii brandurilor sectoriale, sub-sectoriale si de produs
(Vrei sa aplici? Completeaza acest formular)

Obiectiv: Crearea, dezvoltarea si promovarea brandurilor sectoriale, sub-sectoriale si de produs prin valorificarea produselor romanesti pe pietele nationale si internationale. Programul va urmari, prin organizarea a doua targuri nationale de primavara-vara si toamna-iarna, sustinerea si promovarea produselor proprii.

Finantare: Se va asigura participarea gratuita la targuri pentru beneficiarii selectati. Vor fi suportate cheltuielile de transport pentru beneficiari si pentru produsele acestora si cheltuielile de cazare a beneficiarilor pe perioada desfasurarii evenimentelor, doar pentru participarea la targuri. Se va deconta si inchirierea mijloacelor de transport necesare deplasarii si parcarea pe timpul targului.

7. Programul pentru sprijinirea transferului afacerilor
(Vrei sa aplici? Completeaza acest formular)

Obiectiv: Asigurarea continuitatii ideilor si practicilor comerciale pentru mentinerea locurilor de munca si stimularea activitatilor economice. Prin program se vor sustine integral cheltuielile cu privire la taxele si tarifele necesare realizarii transferului afacerilor.

Finantare: Se vor sustine integral, prin alocatie financiara nerambursabila, cheltuielile efectuate de societati comerciale/ societati cooperative/ persoane fizice care desfasoara activitati economice in mod independent, pentru plata urmatoarelor taxe si tarife:
  • taxele si tarifele pentru operatiunile de inscriere a modificarilor efectuate de catre Oficiul National al Registrului Comertului prin Oficiile registrului comertului de pe langa tribunale, pentru inregistrarea transferului intreprinderii mici sau mijlocii, precum si tarifele pentru serviciile de asistenta prestate de oficiile registrului comertului, pentru modificarile necesare punerii in aplicare a transferului intreprinderii; 
  • taxele pentru publicarea, in extras, in Monitorul Oficial, Partea a IV a, a incheierii de modificare ca rezultat al transferului intreprinderii, pronuntata de judecatorul-delegat la oficiile registrului comertului de pe langa tribunale; 
  • taxele de timbru pentru activitatea notariala aferente actelor, in cazul carora este prevazuta obligativitatea incheierii acestora in forma autentica, necesare operarii transferului intreprinderii; 
  • taxele de timbru pentru cedarea cu titlu gratuit a intreprinderii, fondului de comert, in scopul asigurarii transferului intreprinderii mici sau mijlocii. 
Nota: Proiectele acestor programe pot fi consultate integral aici.

Pe langa noile propuneri, in 2015 vor reveni si programele care s-au desfasurat in 2014, pe care le amintim:
  • Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata; 
  • Programul national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii; 
  • Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii debutanti in afaceri; 
  • Programul national multianual de infiintare si dezvoltare de incubatoare tehnologice si de afaceri; 
  • Programul national multianual pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului; 
  • Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului la finantare - START; 
  • Programul UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii. 
Nota: Si aceste proiecte pot fi consultate integral pe site-ul Departamentului pentru IMM-uri, Mediu de afaceri si Turism, la aceasta adresa.

Citeşte mai multe despre imm / fonduri nerambursabile / programe 2015

marți, 18 noiembrie 2014

Calcularea stagiului de cotizare pentru pensie: Conteaza daca salariatul a avut CIM cu norma intreaga sau cu fractiune de norma?

Stagiul de cotizare conteaza foarte mult atunci cand o persoana urmeaza sa se pensioneze pentru limita de varsta, anticipat sau anticipat partial. Practic, de realizarea stagiului de cotizare impus de lege depinde obtinerea pensiei si cuantumul acesteia, insa stagiul este calculat diferit daca salariatul a avut intr-o anumita perioada contract individual de munca cu fractiune de norma?

Perioada in care o persoana lucreaza cu contract individual de munca reprezinta vechime in munca si, automat, stagiu de cotizare pentru pensie.

Pentru a putea beneficia de pensia pentru limita de varsta, fiecare persoana trebuie sa indeplineasca stagiul minim de cotizare precizat de lege. Iar pentru a beneficia de pensie inainte de a atinge varsta standard de pensionare (pensia anticipata sau pensia anticipata partiala), fiecare persoana trebuie sa indeplineasca stagiul complet de cotizare prevazut de lege.

Daca o persoana a fost angajata la un moment dat cu un contract individual de munca cu timp partial, stagiul de cotizare pentru pensie este calculat la fel ca in cazul unui contract individual de munca cu norma intreaga, dupa cum a precizat pentru AvocatNet.ro Raluca Dinica, Director Operational Smartree Romania.

“Indiferent de tipul de contract, cu norma intreaga sau partiala sau contract pe perioada determinata/nedeterminata, stagiul de cotizare la pensie este calculat in functie de perioada in care salariatul a avut incheiat un contract de munca”, a declarat Raluca Dinica.

Potrivit Legii nr. 263/2010, stagiul de cotizare este reprezentat de perioada de timp pentru care au fost datorate contributii de asigurari sociale pentru pensie. De asemenea, stagiu de cotizare este si perioada de timp pentru care asiguratii cu declaratie individuala de asigurare sau contract de asigurare sociala au datorat si platit contributii de asigurari sociale pentru pensie.

“In acelasi timp, Codul muncii prevede ca ...

Citeste mai mult pe AvocatNet.

Seminar BRAT gratuit pentru managerii din domeniul de servicii și produse pentru sănătate, cosmetice și îngrijire personală ..

În premieră, Biroul Român de Audit Transmedia organizează o serie de seminarii specializate dedicate industriilor cu scopul de a oferi pregătire profesională pentru planificarea strategiilor de comunicare, marketing și branding. Pe 20 noiembrie, la Hotel Hilton din București va avea loc seminarul dedicat domeniului de servicii și produse pentru sănătate, cosmetice și îngirijire personală.

Managerii sunt invitați pe 20 noiembrie, de la ora 9.30, la Hotel Hilton din Capitală la un seminar dedicat domeniului de servicii și produse pentru sănătate, cosmetice și îngrijire personală organizat de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT). În cadrul seminarului, aceștia vor beneficia gratuit de pregătire profesională pentru planificarea strategiilor de comunicare, marketing și branding oferită de specialiștii BRAT. Cei interesați pot participa în baza înregistrării, la adresa constantin_popa@brat.ro.

BRAT furnizează în mod constant prin studiile sale – Studiul Național de Audiență (SNA FOCUS), Studiul de Audiență și Trafic Internet (SATI) și Monitorizarea investițiilor în publicitate (MIP) – atât date socio-demografice relevante pentru consumatorii de media din România, cât și preferințele lor pe parte de stil de viață și de consum de mărci. Aceste date sunt utilizate în cadrul seminarelor de pregătire profesionlă, managerii putând obține astfel, direct de la sursă, instrumentele și informațiile pentru a-și construi propriile analize în vederea cunoașterii publicului țintă, precum și a audienței.

“Am văzut și învătat lucruri interesante care mă vor ajuta cu siguranță în viitoarele acțiuni media", consideră Ștefania Sofronie, Marketing Manager Dr. Oetker România care a participat la unul dintre seminariile organizate de BRAT.

În cadrul seminariilor, experții BRAT prezintă metode concrete prin care specialiștii cu atribuții manageriale în marketing, branding și comunicare pot să utilizeze în realizarea strategiilor de media sau în planificarea campaniilor de comunicare măsurătorile standardizate oferite de BRAT privind tirajul, audiența, traficul și investițiile în publicitate, fie ca este vorba de mediul online sau presa scrisa. “O campanie de media este eficientă dacă folosește date de audiență exacte, indicatori de performanță adecvați și instrumente moderne de evaluare. De aceea am demarat această serie de seminarii: arătăm pentru fiecare mare industrie consumatoare de publicitate cum poate să își eficientizeze modul în care folosește bugetul de media, pornind tocmai de la serviciile SATI, SNA FOCUS și MIP, dezvoltate de BRAT. Practic, explicăm instrumentele pe care BRAT le pune la dispoziția specialiștilor pentru realizarea strategiilor de media și modul în care ele pot fi utilizate pentru a răspunde în mod eficient nevoilor de piață. Accentul este pus pe utilitate, transparență, credibilitate, standardizare, măsurabilitate și eficiență”, a declarat pentru presă Arina Ureche, director general BRAT.

Seria de seminarii BRAT pentru planificarea strategiilor de comunicare, marketing și branding este o inițiativă organizată în premieră pe piața românească și a debutat pe 25 septembrie. Până în prezent, 50 de persoane din domeniul financiar-bancar, al bunurilor de larg consum, al sectorului alimentelor și băuturilor și al sectorului financiar-bancar. Această inițiativă BRAT va continua și anul următor.

Sursa: BRAT

Sănătatea, o problemă specială de comunicare

Fără îndoială, sănătatea reprezintă astăzi un subiect de maxim interes. Suntem bombardaţi zilnic de reclame şi este normal, pentru că industria farmaceutică realizează un profit impresionant... Stresul, poluarea şi alimentaţia incorectă ne fac tot mai vulnerabili în faţa bolilor, dar, în acelaşi timp, astăzi, ritmul în care se desfăşoară viaţa nu-ţi mai dă răgazul să fii bolnav... Toată lumea a auzit, ştie şi e dispusă să-ţi dea un sfat, reclamele te asaltează din toate părţile, însă abordarea serioasă a problemelor de sănătate devine tot mai complicată, necesitând, pe zi ce trece, tot mai multe cunoştinţe. Ce presupune PR-ul în domeniul medical?

de Cecilia Caragea, fondator ARENA Communications, BRANDER si DACIC COOL

În mod firesc, publicul are nevoie de explicaţii reale, corecte şi, în acelaşi timp, pe înţelesul lui. Ne confruntăm mereu cu noi simptome şi afecţiuni şi vrem să înţelegem ce e cel mai bine de făcut. În fiecare zi, apar noi medicamente, noi tratamente sau proceduri de investigaţie sau de intervenţie. Este important să înţelegem care sunt avantajele, dar, în egală măsură, care sunt riscurile. Este o comunicare ce trebuie să decurgă corect dinspre producătorul şi distribuitorul de medicamente către public, dar, în egală măsură, şi către medic şi farmacist, căci zilnic se înregistrează noi rezultate semnificative în urma studiilor şi cercetărilor întreprinse în lumea largă. Şi aici discutăm atât de medicamentele propriu-zise, ce necesită o reţetă eliberată de medic, precum şi de restul medicamentelor, de sinteză sau de cele naturiste, pe care ni le putem cumpăra singuri de la farmacie, fără a avea nevoie de vreo reţetă.

În egală măsură, este importantă comunicarea largă dinspre medic, dinspre clinicile de stat sau cele private către public. În momentul în care ne confruntăm cu o afecţiune, se ridică o problemă serioasă - cui ne adresăm? În Germania, există clinici ultraspecializate, care tratează, de exemplu, doar genunchiul sau doar umărul, dar în acea problemă excelează cu adevărat! La noi, fiecare tratează aproape tot, dar, evident, fiecare îşi are propria specializare, tratează probleme în care este, poate, cel mai bun şi altele pe care, de asemenea, le poate trata. Însă, de multe ori, avem cu adevărat nevoie de excelenţă. Şi atunci este important să ştim unde trebuie să o căutăm.

Nu mai puţin important este faptul că pentru vindecare, în afară de competenţa medicului, mai este necesară şi încrederea pacientului. Iar aceasta trebuie construită, cu grijă, din timp. Încrederea se câştigă prin competenţă şi rezultate, dar, în egală măsură, şi printr-o comunicare corectă şi convingătoare. Iată de ce comunicarea în domeniul sănătăţii joacă astăzi un rol atât de important pentru toţi actorii implicaţi. Pentru producători şi pentru farmacişti, pentru medici şi pentru clinicile medicale, dar mai ales pentru publicul larg. Faptul că publicul este conştient de importanţa acestei comunicări este demonstrat de interesul tot mai mare acordat materialelor serioase, în măsură să-l lămurească cu privire la problemele lui de interes. Şi tot mai mulţi dintre cei care activează în domeniul produselor sau serviciilor de sănătate au început să înţeleagă faptul că reclama, chiar dacă îşi păstrează un rol important, nu este nici pe departe suficientă. Astfel, tot mai des, aceştia simt nevoia să comunice real, corect şi deschis cu publicul.

A te implica în acest demers reprezintă o adevărată provocare, pentru că este, probabil, domeniul cel mai sensibil şi care îţi pretinde o maximă responsabilitate. Dar tocmai de aceea este o provocare menită să-ţi ofere satisfacţii mult mai mari. Pentru că te obligă, în fiecare clipă, să te depăşeşti pe tine însuţi. Să studiezi, să te informezi, să verifici şi să găseşti de fiecare dată formele optime de comunicare. Nu sunt suficiente bunele intenţii, sunt necesare competenţele pe care trebuie să le pui în joc. Şi de reuşita ta depinde, în acest caz, nu satisfacţia sau bucuria cuiva în căutare de divertisment, de o ţinută cochetă sau de un produs cosmetic special, ci chiar sănătatea şi, uneori, chiar viaţa unui om. E o altă responsabilitate, dar şi o cu totul altă mulţumire. Iar căile de comunicare sunt multiple. De la întâlnirile directe cu publicul ţintă, cu farmacişti sau cu medici, la prezentările realizate cu sprijinul radioului sau a televiziunii, a revistelor şi - nu în ultimul rând - a dialogului direct în mediul virtual, ai la dispoziţie nenumărate căi şi modalităţi de comunicare. Trebuie să vezi însă mereu cum le combini şi, în special, cum şi ce comunici. Este dificil, aş spune chiar foarte dificil, dar trebuie să recunosc faptul că nimic nu egalează gândul că ai reuşit şi tu să-i ajuţi pe cei aflaţi în suferinţă să găsească soluţia optimă pentru propriile lor probleme. Şi nu mă refer aici la acea speranţă sau iluzie că demersul tău şi-a atins ţinta, ci la mesajul direct al celor ce ţin să-ţi mulţumească. Realizarea unei comunicări corecte şi eficiente între specialişti şi publicul larg, pe aria atât de vastă a problemelor de sănătate, cred că trebuie să constituie, astăzi, o prioritate, importantă pentru fiecare dintre noi.

vineri, 14 noiembrie 2014

Poti cumpara produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar ...

trebuie sa fii atent la ofertele prezentate si mai ales trebuie sa-ti cunosti drepturile! Examineaza cu atentie ofertele comerciantilor, analizeaza „chilipirurile” oferite pe site-uri in aceasta perioada. Uneori, site-urile sunt deblocate abia cand incepe perioada cumparaturilor de Black Friday, insa produsele sunt disponibile abia in ziua de luni sau uneori chiar in luna decembrie.

Daca ai cumparat un produs prin intermediul unui magazin online si cand a fost livrat ai constatat ca nu este produsul dorit, stii care sunt optiunile tale?

Ai dreptul sa te razgandesti in termen de 10 zile lucratoare din momentul livrarii si sa iti primesti banii inapoi, fara sa explici de ce te-ai razgandit si fara sa fii obligat la penalitati. In schimb, trebuie sa-ti asumi costurile directe efectuate cu returnarea produsului. In cazul in care comerciantul nu iti transmite in scris pana la data livrarii toate informatiile necesare, aceasta perioada se poate prelungi pana la 90 de zile.

Fii atent totusi! Aceste drepturi nu se aplica atunci cand cumperi urmatoarele: ziare, inregistrari audio, video sau programe informatice, daca acestea au fost desigilate; produsele care se pot degrada rapid, de exemplu anumite alimente, produsele personalizate, pachete turistice, cumparaturi facute pe o platforma de licitatii online, servicii financiare pentru care se aplica reguli specifice, pariuri si participarea la loterie.

Inainte de a cumpara ceva, comerciantul este obligat sa iti dea informatii complete despre: compania sa si datele de contact, caracteristicile produsului, pret, inclusiv toate taxele si comisioanele, metode de plata, precum si costurile livrarii, dreptul de a denunta unilateral contractul data aproximativa a livrarii.

Atunci cand cumperi online, perioada de livrare nu poate fi mai lunga de 30 de zile.

ATENTIE la riscurile cumparaturilor online!
Site-uri false – un website bine realizat nu reprezinta automat un indiciu ca respectiva companie respecta legea. Nu cumpara de pe un site care nu iti ofera in mod clar datele de contact, precum si informatii despre identitatea companiei.

Asigura-te ca magazinul online are o sectiune de politica de confidentialitate.

ATENTIE! Atunci cand cumperi prin internet, ai aceleasi drepturi privind garantia, ca si atunci cand cumperi dintr-un magazin obisnuit.

Poti beneficia de repararea sau inlocuirea produsului, in principiu la alegerea ta, cu exceptia cazului in care costurile legate de masura aleasa sunt mult mai mari decat costurile pentru cealalta masura – de exemplu, tu alegi inlocuirea, dar costurile acesteia sunt mai mari decat cele pentru reparatie. Toate costurile legate de reparatie sau inlocuire sunt suportate de catre vanzator.

Important! Asigura-te mereu ca etichetele si sigiliile aplicate de fabricant raman intacte. Vanzatorul poate refuza sa ia masurile reparatorii pentru produsele desigilate.

Ai dreptul la o reducere corespunzatoare a pretului sau poti chiar renunta la produs, in cazul in care:
- Nu beneficiezi de repararea sau inlocuirea lui;
- Vanzatorul nu a reusit sa remedieze defectul intr-un timp rezonabil;
- Remedierea defectului este in dezavantajul tau.

Nu uita!
- Pastreaza intotdeauna bonul fiscal sau factura. Acestea dovedesc data si locul achizitionarii produsului;
- Pastreaza si copii ale tuturor documentelor primite de la comerciant, originalele se pot pierde;
- Verifica daca durata reparatiei este trecuta in garantie.

Nu uita! Cere bonul fiscal! Ia atitudine! Daca vrei sa faci o sesizare suna la 021 9551 sau trimite un mail pereclamatii@protectia-consumatorilor.ro!

joi, 13 noiembrie 2014

Consulta si tu baza de peste 150 000 de acte normative a Ministerului Justitiei ..

miercuri, 5 noiembrie 2014

bResponsive converteste un site clasic intr-unul perfect adaptat oricarui dispozitiv mobil ..

FCR Media On Line a lansat in Romania conceptul bResponsive, unica tehnologie de convertire in 90 de secunde a oricarui website clasic intr-unul perfect adaptat oricarui dispozitiv mobil.

FCR Media On Line, detinatoarea brand-urilor Pagini Aurii, Pagini Albe si MedGuru in Romania a lansat pe piata romaneasca bResponsive, unica tehnologie cu ajutorul careia se poate transforma / optimiza instant orice website (indiferent de platforma in care a fost construit) in modul Responsive, fara a fi nevoie sa se aduca nici o modificare site-ului actual.

Aceasta tehnologie de ultima generatie vine in sprijinul miilor de detinatori de website-uri clasice, versiuni desktop, care au de acum posibilitatea de a oferi vizitatorilor lor perfecte conditii de navigare si utilizare de pe orice dispozitiv mobil (telefon mobil, tableta, etc).

bResponsive aplica o colectie de tehnici care permit unui website clasic sa devina flexibil si perfect adaptabil la orice dimensiune a ecranului unui dispozitiv ( telefon, tableta etc ) Oricine va accesa un website clasic, folosind de exemplu, un smartphone, continutul site-ului va fi reformatat / convertit in mod automat pentru varianta mobila si va oferi utilizatorului cea mai buna experienta si optiune de navigare in obtinerea de informatii. De acum, nu mai este nevoie de o mare incarcare a ecranului device-ului mobil cu intregul continut al unui site si apoi apelarea la optiunea de zoom pentru a vizualiza informatia pe care o cauta utilizatorul. Modul / site-ul Responsive ia in considerare instant interactiunea cu un dispozitiv mobil si face orice website foarte usor de utilizat, prin recunoasterea si integrarea a diferite functii (de exemplu, ecranele tactile).

Pe site-ul www.bresponsive.ro se pot face nelimitate previzualizari si comparatii gratuite intre versiuni clasice de website-uri si versiuni optimizate Responsive.

bResponsive - adapteaza orice website, instant!

marți, 4 noiembrie 2014

Descarca GRATUIT Ghidul neconventional pentru dezvoltarea afacerilor mici ..

Vrei sa devii antreprenor sau sa iti dezvolti afacerea?

Iti oferim un Ghid (mai altfel) pentru dezvoltarea afacerilor mici - solutiile celor care au reusit sa isi dezvolte afacerea in vremuri mai mult sau mai putin favorabile.

Spune-ne noua, celor de la AvocatNet.ro, ce anume iti doresti ca sa reusesti si ce anume te retine ca sa incepi/dezvolti o afacere la maximul de potential!

Vrem sa venim cu solutii la problemele tale.

Pentru aceasta te invitam sa completezi chestionarul de mai jos si vei primi, gratuit, in e-mail, Ghid neconventional pentru dezvoltarea afacerilor mici.

Dorinţa de a mânca dulciuri by Cretu Claudiu, Antrenor personal Prozone Fitness

De foarte multe ori am auzit in sala propozitia :,,Mananc sanatos dar nu ma pot abtine de la dulciuri’’ ,asa ca pt cei ce au aceasta problema si nu numai,luati aminte!

Dorinţa de a mânca dulciuri este cauzată uneori de carenţe de crom, magneziu sau de zinc. Alteori, ea semnalează o problemă de natură psihică.

Pofta de dulciuri nu ar fi o problemă atât de mare dacă le-am consuma pe acelea care conţin zaharuri cu eliberare lentă, care se găsesc, de exemplu, în fructe. Ele ne asigură un nivel constant de energie, pe o perioadă mai lungă. Însă pentru multe persoane, „dulce" înseamnă prăjituri şi bomboane cu zahăr alb, rafinat. Acesta face parte din categoria zaharurilor cu eliberare rapidă, care ne cresc într-un timp foarte scurt glicemia, dar care o şi scad la fel de rapid. Consumând asemenea zaharuri, care provoacă variaţii foarte bruşte ale glicemiei, ne expunem riscului de a face diabet. De aceea, este bine să limităm aceste pofte, mai ales dacă ele ne „trimit" către zaharurile nesănătoase, iar pentru reuşi acest lucru, este important să aflăm cauza lor. 
Iată care poate fi ea:

Eşti obosit. Pofta de dulce este întipărită în genele noastre. Suntem „programaţi" genetic să mâncăm alimente care conţin zaharuri, pentru acestea sunt o sursă importantă de energie. Oboseala este de multe ori consecinţa scăderii nivelului glicemiei din sânge, iar organismul nostru reacţionează la această modificare prin creşterea apetitului pentru dulce. 

Eşti deprimat. Când suntem trişti, scade nivelul serotoninei, un neurotransmiţător care ne asigură starea de bine. Dulciurile, ca de altfel toţi carbohidraţii, stimulează secreţia serotoninei şi ne fac astfel să ne simţim mai fericiţi. Prin urmare, pofta de dulce nu apare întâmplător atunci când ne simţim deprimaţi. În plus, consumul de dulciuri este, pentru majoritatea oamenilor, o formă de recompensă cu origini în copilărie. Mulţi părinţi îşi recompensează copiii cu bomboane şi prăjituri.

Eşti stresat. Organismul percepe stresul ca pe o situaţie de criză, iar pentru a fi capabil să o gestioneze, are nevoie de energie. Adrenalina, un hormon secretat atunci când suntem stresaţi, declanşează pofta de alimente care să asigure o cantitate mare de glucide, iar dulciurile sunt primele în această categorie. 

Ai o carenţă de magneziu sau de crom. Nivelul glicemiei din sânge este menţinut constant de cinci minerale: crom, magneziu, zinc, mangan şi vanadiu. Atunci când nu reuşim să ne asigurăm din alimentaţie un nivel optim al acestor minerale, dar mai ales al primelor trei, organismul „cere" alimente care să crească nivelul glicemiei. O eventuală carenţă se poate diagnostica printr-o analiză a sângelui.

Eşti în perioada premenstruală. Fluctuaţiile hormonilor feminini din perioada menstruaţiei declanşează de multe ori pote alimentare, nu doar de dulce, ci şi de sărat sau de acru. De regulă, ele apar după ovulaţie (după aproximativ 12-14 zile de la ultima menstruaţie) şi se diminuează atunci când se instalează menstruaţia.


Cretu Claudiu, Antrenor personal ProZone Beauty & Fitness Center

Din 2015, bancile vor fi obligate sa afiseze comisioanele la tranzactiile cu cardul pe ecranul bancomatelor.

Bancile vor avea obligatia de anul viitor sa afiseze, pe ecranul bancomatelor, comisioanele pe care le percep clientilor pentru tranzactiile pe care acestia le efectueaza cu cardul de debit si credit la ATM-uri, se mentioneaza intr-un ordin al ANPC, publicat ieri in Monitorul Oficial.

Costurile operatiunilor vor fi afisate in procent pentru fiecare operatiune si nu in suma exacta, asa cum prevedea documentul in forma lansata in dezbatere publica.

Acest lucru vine in contextul in care bancherii au avertizat ca bancile nu vor putea sa afiseze comisioanele pe ecranul bancomatelor, in valoare absoluta, din cauza limitarilor tehnice.

Mai multe detalii pe AvocatNet.

In plus, Fiscul va putea sa verifice conturile bancare din strainatate ale romanilor.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala va putea sa verifice conturile bancare din strainatate ale contribuabililor rezidenti in Romania.

Acest lucru va fi posibil ca urmare a faptului ca ministerul Finantelor, Ioana Petrescu, a semnat ieri la Berlin impreuna cu alti ministri de finante un document pentru schimbul automat de informatii financiare intre tari, se mentioneaza intr-un comunicat al MFP, remis redactiei.

NDP .. adica noaptea devoratorilor de publicitate ..

Acum ani buni, prin 2008, am fost pentru prima data la Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Pe vremea aia nici macar nu visam sa lucrez in domeniu, desi, ma fascina acest subiect si tin minte ca am privit cu admiratie spre Dan Chisu si ma uitam incantata la tot felul de reclame inedite din afara. In 2014, sunt mandra sa pot spune ca Readmymind este partener media oficial NDP. Binenteles ca sustin acest eveniment si ca recomand sa mearga nu doar cei care iubesc publicitatea, care deja lucreaza sau aspira la o cariera in domeniue, dar si celorlalti, pentru spectacol, pentru ca vor uita pentru cateva clipe de orice si se vor lasa cuprinsi de magia spoturilor, mai lungi sau mai scurte, cu sau fara poveste, reclame mute sau adevarate filme. Vreau sa cred ca organizatorii vor face si anul acesta o selectie buna, asa ca merita sa ajungeti la NDP!

Noaptea Devoratorilor de Publicitate are loc pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta.

Preturile biletelor variaza intre 35 si 70 de lei si mai pot fi gasite, inca, pe bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in reteaua de magazine Inmedio si in magazinele Germanos.

Vom avea parte si de cateva momente speciale precum: Warm up cu DJ Cosmin Cojocaru sau concert What's Up.

Proiectii publicitare, entertainment, dar mai ales dezbateri si pareri pro si contra- pe toate le veti gasi la NDP!

Ne vedem acolo!

6 Fruits You're Eating Wrong

Andy Szekely: 5 resurse gratuite de leadership.

Salut,

In semn de recunostinta pentru ca „m-ai suportat” in ultimele 10 zile in care mesajele mele au fost despre prezentari cu public, m-am gandit sa iti fac un cadou.

Am pus la un loc resursele despre prezentarile cu public pe care le-am conceput in aceasta perioada, astfel incat sa le poti accesa oricand doresti, fara sa cauti prin multitudinea de emailuri.

Asadar:

1. Top 3 articole despre prezentari
» Cum sa conduci un grup de oameni din punctul A in punctul B
» 5 tehnici de convingere selecte extrase de la cei mai buni speakeri din lume
» Cele 5 speech-uri pe care le tii intr-o viata

2. Infografice despre prezentari
» Cum sa depasesti cele mai mari 5 bariere pentru a putea vorbi in public
» Top 5 frici ale celor ce ?in prezentari cu public

3. Video-uri despre prezentari
» Cum sa inveti eficient cand te afli intr-o sala de curs sau conferinta?
» O metoda simpla care iti dubleaza venitul
» Cum sa ai prezentari in public GENIALE, care iti vor creste STIMA DE SINE?

4. Site dedicat despre prezentari
www.discursuri.ro

5. Inscriere pe lista de asteptare
www.speakerelite.ro

Titlul acestui mesaj este „resurse gratuite despre leadership” dintr-un motiv foarte simplu.

Cred cu tarie ca abilitatea de a tine prezentari este cel mai rapid mod prin care poti sa devii un lider adevarat pentru comunitatea din fare faci parte.

Ar fi grozav daca aceasta abilitate ar fi materie de baza pentru copii la scoala...

... Apropo...am pus pe blog si un articol nou despre un copil minune care nu doar vorbeste in public ci performeaza in public...

Merita sa il vezi:



Multumesc inca odata ca „ma citesti”.

Sa iti fie de folos aceste resurse!

Inspiratie!
Andy

Simona Culea. Exista povesti care ne fac sa ..


Simona Culea Exista povesti care ne fac sa radem sau povesti care ne fac sa plangem. Exista povesti care ne fac sa intelegem ceea ce este nespus si care ne duc in acelasi timp in trecutul, prezentul si viitorul nostru.

Paradoxal, unele povesti sunt inventate, dar sunt si adevarate in acelasi timp. Asa isi incepe renumitul socio-psiholog Jacques Salome una dintre carti:

"- Tata, spune-mi o poveste...

- O poveste adevarata sau una inventata?

- O poveste adevarata inventata de tine!"

Povestea de astazi este o poveste adevarata inventata pentru tine:

Intr-o zi, un barbat in varsta a inceput sa urce intr-un autobuz. Pe masura ce a inaintat pe trepte, unul dintre pantofi i-a cazut afara. Usa s-a inchis in urma lui, autobuzul a inceput sa se miste, iar el a stiut ca nu mai poate face nimic pentru a-l opri.

Asa ca s-a asezat calm pe un scaun, a scos si celalalt pantof si l-a aruncat pe geam. Un barbat tanar care a vazut toata intamplarea nu s-a putut abtine si l-a intrebat: "Nu va suparati ca va intreb, domnule, dar de ce v-ati aruncat celalalt pantof?".

Batranul i-a raspuns imediat: "In asa fel incat cine ii gaseste pe amandoi sa ii poata folosi".

Batranul a inteles o filozofie fundamentala a vietii: nu te agata de ceva doar din dorinta de a-l detine sau pentru ca nu vrei ca altii sa aiba parte de acel ceva.

Toata viata pierdem lucruri, persoane, masti, identitati sau roluri pe care ni le asumam. Pierderea ni se pare dureroasa si nedreapta la inceput, dar pierderea are loc uneori pentru ca noi sa avem sansa unor schimbari pozitive. N-ar trebui sa presupunem ca pierderile sunt intotdeauna daunatoare pentru ca daca lucrurile nu se schimba nu vom putea sa devenim mai buni sau sa experimentam lucruri mai bune.

Asta nu inseamna ca pierdem doar ceea ce nu ne-a folosit sau ceea ce ne-a facut sa suferim. Uneori ceea ce pierdem a avut un rol extraordinar in viata noastra. Cu toate acestea, pentru ca noi sa ne maturizam emotional, echilibrul intre pierdere si castig este necesar.

Exact ca barbatul din poveste, avem nevoie sa eliberam si sa ne eliberam. Acest om nu a ales sa-si piarda pantoful si totusi s-a intamplat. Poate ca s-a intamplat pentru a declansa o serie de evenimente ce vor duce la o pereche mai buna de pantofi, poate ca in cautarea unei noi perechi de pantofi el va ajunge la o noua oportunitate, poate ca altcineva avea intr-adevar nevoie de pantofii lui.

A ne agata de posesii nu face lumea noastra cu nimic mai buna. Avem nevoie sa decidem permanent daca unele lucruri sau unele persoane din viata noastra isi vor continua cursul sau daca ne-ar fi mai bine fara ele. Apoi avem nevoie sa ne adunam curajul si sa indraznim sa le eliberam si sa ne eliberam. Curajul nu inseamna sa nu-ti mai pese, ci a mai inceta sa-i fortezi pe ceilalti sa le pese.

A renunta este greu, dar uneori a ne agata este mult mai greu de atat. Asa cum spunea Joseph Campbell: "Este nevoie sa dam drumul vietii pe care am planificat-o pentru a avea viata care ne asteapta".

Asa cum vad eu lucrurile:
- sa dai drumul nu inseamna ca nu-ti pasa
- sa dai drumul nu inseamna ca te inchizi
- sa dai drumul inseamna ca nu mai incerci sa fortezi rezultatul si comportamentul altora
- sa dai drumul inseamna ca renunti la rezistenta fata de cum sunt lucrurile in acest moment
- sa dai drumul inseamna ca incetezi sa mai controlezi imposibilul si te concentrezi pe ceea ce este posibil.

Asadar, ce este posibil pentru tine azi? Ce sta in puterea ta? Inchide ochii si imagineaza-ti o viata in care nu te agati de nimeni si de nimic...

Pana data viitoare, cu tot dragul,

Simona
www.iesidinceata.ro

ONE Fitness: V-am intrebat. Am ascultat. Am schimbat. Am adaugat.

Incepind cu 2 Nov, One Fitness lanseaza ..

.. un nou program de aerobic, pentru sezonul iarna-primavara 2015. 

.. un nou interval orar, 8.30, multe clase noi,

si un nou instructor, Bradley, care se alatura echipei noastre.

http://www.onefitness.ro/orar.html
Programul claselor de aerobic:
Ora Luni
 3
 Noiembrie
 Marti
 4
 Noiembrie
 Miercuri
  5
 Noiembrie
 Joi
   6
 Noiembrie
 Vineri
   7
 Noiembrie
 Sambata
   8
Noiembrie
 Duminica
  9
Noiembrie
 
07:30 HIIT
Adriana
 Total Training
Adriana
 Pilates
 
Mirela
 Pump
 Bradley
 HIIT
 Elena
    
 
08:30 Hatha Yoga
 Mihaela
 Deep Stretch
 Adriana
 HIIT
  
Adriana
 
 
 Deep Stretch
 Elena
    
 
09:30 Run Power
Tone

Mirela
 Step & Sculpt
Raluca
 Body Art
 Raluca
 Hot Yoga90min
 Geo
 Step ABT
Mirela
 Pilates Ball
Adriana
 Yoga Flow
Mihaela
 

10:30

           Pump
Adriana
 Cardio Kick
Adriana
 

11:30

           Deep Stretch
Adriana/Elena
 ABS&Stretch
Adriana/Elena
 
12:30 Zumba
Mada
 Cardio Kick
Mihaela
 ABT
Mada
 Zumba Step
Mada
 Power
Cardio

Adriana
 Khai-Bo
Adi
  
 
17:30 Pump
Adriana
 Gliding
Mihaela
 Zumba
Ana/Oana
 ABS & Stretch
Elena
      
 
18:30 Step Revolution
 Mirela
 TDT
Geo
 Army Circuit
  Bradley
 1K
Geo
 ISO
 Geo
    
 
19:30 Core Pilates 
Mirela
 Butt & Thighs
Raluca
 Dance Revolution
 Bradley
 Pilates
Geo
 Body Combat
  Geo
    
 
20:30
 ABS & Stretch
 Elena
 PilatesGeo ABS & Stretch
Elena
 Deep Stretch
Geo
 Power Yoga
   Geo
    
Începând cu 20 octombrie, clasele din orarul ONE Fitness vor fi prezentate și în funcție de dificultatea lor. Clasele cu fond verde sunt cele EASY. Cu fond galben, sunt clase INTERMEDIATE, iar cele cu fond roșu sunt cele mai grele clase, INTENSE. Notă: Accesul la clase este permis cel târziu la 5 minute după începere. Vă rugăm să nu întârziați.
Nota: Accesul la clasa este permis cel tirziu la 5 minute dupa incepere. Nu intirziati sau riscati sa nu fiti primiti!
Pentru a vizualiza descrierea fiecarei clase, faceti click aici.

Curs de Cochetarie gratuit ..

din partea Gianinani Place.

"Trimite poze si date despre fetita ta pe pagina noastra daca are intre 3 si 11 ani si poate avea cadou cursul nostru de maniere, eticheta si cochetarie.

Cei selectati vor avea 8 sedinte gratuite si ocazia de a prezenta colectiile de moda din perioada sarbatorilor magice.

Inscrieri pana pe 10 noiembrie."

Andrei Roșca: "Social Media trebuie văzută ca o investiție, nu ca un cost suplimentar pe care nu îl poți evita"

Creative Learning a discutat cu Andrei Roșca, general manager Spada, despre importanța Social Media în viața unei afaceri și de ce, chiar dacă nu ești tu cel care va implementa strategia, este foarte bine să cunoști instrumentele, să diferențiezi canalele și să fii informat asupra comportamentelor de business și a strategiilor posibile.

Lucrezi de ani buni cu multe companii de pe piaţă pentru consultanţă şi servicii de Social Media. Cum percepi tu evoluţia acestui domeniu (serviciile de Social Media) reflectată şi în investiţiile lor? Sunt clienţii voştri (sau companiile în general) din ce în ce mai conştienţi de importanţa acestei investiţii?

Andrei Roșca: Da, cred că în ultimii 2 ani majoritatea clienţilor cu care lucrăm au devenit mult mai conştienţi de faptul că nu este în interesul lor să ignore social media. Cred însă că următorul nivel este ca şi mai mulţi dintre ei să înceapă să vadă Social Media ca pe o investiţie, nu ca pe un cost suplimentar pe care nu îl pot evita. Sigur, aici apare şi rolul nostru, de consultanţi sau agenţii, de a-i convinge că pot corela activitatea din social media cu indicatori de business. Şi pentru noi este clar că se poate!

Investesc ei şi în training-ul în Social Media al oamenilor din propriile companii?

Andrei Roșca: Oamenii de marketing din companii munceau mult şi înainte să apară Facebook, Youtube sau Instagram şi sunt atât de multe de făcut încât e greu să ţină pasul cu toate schimbările din Social Media, oricât de deschişi ar fi şi oricât ar înţelege importanţa acestor canale. Am decis că este în interesul tuturor să le dăm o mână de ajutor, prin astfel de cursuri și training-uri interne, construite pe nevoile lor.

Se vorbeşte mult despre aplicaţii pe canalele de Social Media. E adevărat că fără ele nu poţi construi o strategie? Dar şi că dacă nu cunoşti instrumentele acestor canale nu poţi contura o direcţie pentru dezvoltarea business-ului tău?

Andrei Roșca: Aplicaţiile sunt importante, însă sunt doar o parte dintr-un mix integrat pe care trebuie să ştii să îl creionezi în faza de strategie, apoi să îl implementezi. Cu câteva excepţii, nu prea există o tactică sau un canal minune, care să arunce în aer un business, tendinţa este către a construi o strategie de marketing integrată care, din ce în ce mai mult, are în centru mediul digital. Iar de digital fără Social Media nu prea mai putem vorbi în acest moment.

Există anumite comportamente în Social Media cu care nu eşti de acord sau pe care nu le recomanzi? Ne poţi da câteva exemple?

Andrei Roșca: Sunt multe comportamente discutabile în Social Media, aşa cum sunt de altfel în orice alt mediu. Însă cele mai nocive sunt acelea care se concentrează prea mult pe cantitate şi prea puţin pe calitate. Cel mai frecvent exemplu este goana după Like-uri pe Facebook. Sigur că e important să ai o comunitate cât mai mare, dar este cel puţin la fel de important ca ea să fie construită corect, sănătos, nu aruncând cu premii, nu atrăgând concursomani şi, în special, gândindu-te la ce vei face cu acei fani odată ce i-ai adus pe pagina companiei tale.

Like-urile pe Facebook ar trebui să fie doar începutul, doar prima parte a unei strategii mai lungi, în care ceea ce contează este să muţi consumatorii într-un canal pe care îl deţii (owned media): un site, un blog, o bază de date, un newsletter etc. Dacă numărul de fani e tot ce contează, ai de-a face cu un Vanity KPI, nu un KPI (Key Performance Indicator) de business. Nu e neapărat ceva rău în asta, doar că ar trebui să ne setăm corect aşteptările.

În ce priveşte business-urile sau antreprenorii mici, comportamentul lor în Social Media pare să fie cel mult “intuitiv”, din aproape în aproape. Ce le recomanzi pentru a-şi creşte afacerea? Care ar fi argumentul cel mai puternic de a lua în considerare training-ul şi investiţia în Social Media?

Andrei Roșca: Cu cât business-ul este mai mic, cu atât creşterea poate fi mai spectaculoasă. Oricât de bun ar fi un om de marketing (sau o agenţie), o campanie de marketing reuşită pentru o companie multinaţională nu va putea genera creşteri de zeci de procente, însă se întâmplă frecvent ca online-ul să producă astfel de efecte pentru un business aflat la început. Ce ştim cu siguranţă este că orice companie mare a fost la un moment dat mică, şi a ajuns unde este acum în urma unor decizii de marketing inspirate. Ceea ce ne dorim cu toţii.

Sunt mulţi care se tem că investiţia într-o strategie nu garantează un rezultat palpabil, tocmai pentru că nu sunt familiarizaţi cu aceste canale, cu modurile în care îşi pot optimiza & analiza campaniile. Cum le combaţi temerile la o primă discuţie?

Andrei Roșca: Teama de expunere la lucruri şi experienţe noi este foarte comună în lumea de business. Este motivul pentru care multe afaceri mici nu reuşesc să crească şi, în acelaşi timp, este prezentă şi în companiile mari, unde există deja un istoric şi un set de proceduri care normează foarte clar “ce se face” şi “ce nu se face”. În acest context, este evident că riscurile percepute există. Însă ele pot fi puternic diminuate prin informare.

Un consultant sau o agenţie bună pot să ..

Citeste mai mult pe smartwoman.hotnews.ro

Training Camp. 14 - 16 Nov.

Esti preocupat de un stil de viata sanatos?

Te invitam la un weekend pe care nu il vei uita foarte usor. Vezi detalii - http://on.fb.me/1xbO9gV

3 zile de antrenamente si workshopuri de nutritie care iti vor schimba felul in care iti privesti corpul.

Cand? Pe 14 noiembrie la Poiana Brasov.

Locurile sunt limitate, asa ca mai ai cateva zile in care te poti inscrie.

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0745.077.211
Esti preocupat de un stil de viata sanatos?

Te invitam la un weekend pe care nu il vei uita foarte usor.


3 zile de antrenamente si workshopuri de nutritie care iti vor schimba felul in care iti privesti corpul.

Cand? Pe 14 noiembrie la Poiana Brasov.

Locurile sunt limitate, asa ca mai ai cateva zile in care te poti inscrie.

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0745.077.211

TimeDude, primul joc 3D pentru mobile realizat de ReeAction Studios.

Noile dispozitive mobile au deschis o nouă lume pentru jocuri video și întrucât a crescut puterea grafică și de procesare, au apărut jocuri de o calitate superioară, care să profite de noile tehnologii.

TimeDude este un joc “arcade flying shooter” dus la următorul nivel, în care jucătorul intră în pielea personajului principal, John Q. Dude, aviator și temerar neînfricat, care ajunge dintr-o greșeală a prietenului lui, profesorul Klumsy, să fie aruncat în trecutul îndepărtat. Astfel, în această lume a desenelor animate, personajul nostru trebuie să își croiască un drum printre oameni preistorici, gorile, mamuți și giganți și să găsească o cale de a se întoarce înapoi în viitor.

Jocul nu necesită experiență anterioară cu alte jocuri de acest gen și modul de control este intuitiv, avionul fiind manevrat cu un singur deget. Sistemul de tragere este automat. Cu cât se doboară mai mulți inamici, cu atât se câștigă mai multe puncte, cu ajutorul cărora poate fi îmbunătățit avionul din frunze și paie, câștigând viteză, armură sau arme mai puternice. De asemenea, pe parcursul jocului apar și alte îmbunătățiri, care ajută jucătorul să depăşească mai uşor piedicile lumii ostile în care se găseşte.

Time Dude este disponibil pe:

Vrei finantare europeana? Aplica GRATUIT la analiza de pre-finantare!

Finantam.ro - ajutorul tau in obtinerea de fonduri europene

In scurta vreme, autoritatile romane vor deschide linii de finantare pentru accesarea de fonduri europene in valoare de zeci de miliarde de euro. In anii urmatori, evolutia afacerii tale ar putea depinde in mare masura de infuzia de capital pe care o aduce o linie de finantare nerambursabila gandita in termeni corecti.

Vrei sa aplici pentru fonduri europene? Ai incredere in noi si lasa-ne sa te informam din timp asupra oportunitatilor de finantare care apar. Ulterior, vei decide in cunostinta de cauza cand e vremea sa aplici.

Da-ne mai multe date despre compania ta, spune-ne domeniul in care ai vrea sa investesti fonduri europene, detaliaza investitia sa putem intelege exact in ce linii de finantare te-ai putea incadra si te vom contacta ulterior cand apar linii de finantare care s-ar putea potrivi planurilor tale de viitor.

Hai sa lucram impreuna la un plan care sa te aduca, la finalul anului 2015, in pozitia de manager de proiect finantat din fonduri europene. Ce zici?

Ma inscriu GRATUIT la analiza pre-finantare
floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro