marți, 6 ianuarie 2015

Cum Reducem Durerile de Spate printr-un Simplu Masaj al Picioarelor


Un articol de Cristian Iacov

Stiati ca printr-un simplu masaj al picioarelor puteti sa scapati de durerile de la nivelul coloanei vertebrale?

Coloana vertebrala are puncte asociate cu talpile iar daca acestea sunt masate in puntele cheie, este ca si cum cineva v-ar face masaj direct la coloana. Sunteti surprinsi? Cititi in continuare si veti afla cum...

Va asigura va veti observa rezultatele dupa primul masaj. Masajul este placut si sanatos. Deci, nu veti avea nevoie decat de cateva minute pentru a va simti mai bine.

Iata cum se face:

Pentru inceput, aveti nevoie sa identificati punctele de legatura dintre coloana vertebrala si picioare. (vezi imaginea)

Stai jos pe un scaun si pune picior peste picior. In acest mod este cel mai usor pentru voi sa va puteti masa punctele respective.

Linia dintre calcai si degetul mare in arcul piciorului interior este proiectia coloanei vertebrale. Separa vizual linia ca si cum ar fi a coloanei vertebrale. Aplica presiune, folosind degetele, incepand de la calcai spre degetul mare.

Daca exista probleme ale coloanei vertebrale, veti gasi singuri aspectul lor - puncte dureroase.

Prin masajul usor al acestor puncte vei actiona direct pe coloana vertebrala iar durerea si tensiunea vor fi diminuate, fara sa faceti o vizita la medicul kinetoterapeut.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

- See more at: http://www.secretele.com/2014/12/cum-reducem-durerile-de-spate-printr-un.html#sthash.ldhetXlB.dpuf

Niciun comentariu: