luni, 12 ianuarie 2015

Social Media Essentials, singurul training intensiv de social media din Romania.

Cand: 4, 5 si 6 februarie | Unde: Bucuresti

Social Media Essentials este primul program intensiv de social media din Romania. Se adreseaza atat companiilor care vor sa isi pregateasca oameni de social media interni, cat si viitorilor profesionisti in social media, oameni care sunt hotarati sa isi construiasca o cariera si au nevoie de un start ferm, sigur, si de un bagaj solid de cunostinte atat teoretice, cat mai ales practice.

Nu in ultimul rand, programul se adreseaza si proprietarilor de business-uri care vor sa inteleaga cum pot folosi Social Media pentru a se promova si a produce vanzari.

Ce este si ce nu este Social Media Essentials?


Social Media Essentials este un training intensiv, pentru cei cu experienta mica sau medie in social media, un program care, din experienta noastra, va va pozitiona printre primii 25% dintre oamenii responsabili de social media din piata, in ceea ce priveste know-how-ul si abordarea corecta a canalelor social media.

Social Media Essentials nu este o conferinta. Ce se va intampla pe parcursul programului este o combinatie intre workshop-uri si sesiuni scurte de teorie aplicata si studii de caz. Nu veti asista la speech-uri, ci la prezentari interactive. Social Media Essentials nu este un eveniment de networking. Desi veti cunoaste oameni cu acelasi interes pentru social media ca si voi, desi veti pastra ulterior legatura cu alti specialisti in domeniu, Social Media Essentials nu isi propune sa fie un eveniment de networking, ci unul de transfer de know-how si de formare a unei baze solide pentru ceea ce inseamna social media ca tool de marketing.

Nu in ultimul rand, Social Media Essentials reprezinta livrarea unei bucati semnificative de know-how de social media obtinut in cativa ani de munca atat din partea unei agentii, cat si din perspectiva clientului, si rezultatul a multe zeci de campanii de social media gandite si implementate.

Social Media Essentials se desfasoara in Bucuresti, pe durata a 3 zile (4, 5 si 6 februarie), de la 9:00 la 15:00.

Inscrie-te la curs

Niciun comentariu: