Cea mai usoara modalitate de a va alcaliniza organismul este sa consumati alimente alcaline, cu PH ridicat.
PH 3
Apa carbogazoasa, Bauturi energizante
PH4
Popcorn, Crema de branza, Unt, Produse de patiserie, Paste, Branza, Carne de porc, Bere, Vin, Ceai negru, Muraturi, Ciocolata, Nuci prajite, Otet, Zahar, Indulcitori
PH5
Majoritatea apelor purificate, Apa distilata, Cafea, Suc de fructe dulci, Fistic, Carne de vita, Paine alba, Arahide, Grau
PH6
Sucuri de fructe, Majoritatea cereralelor, Oua, Peste, Ceai, Fasolea gatita, Spanac gatit, Lapte de soia, Nuca de cocos, Prune, Orez brun, Cacao, Ovaz, Somon
PH7
Apele de izvor, Apa de mare
PH 8
Mere, Migdale, Rosii, Grapefruit, Porumb, Ciuperci, Nap, Masline, Boabe de soia, Piersici, Ardei gras, Ridiche, Ananas, Cirese, Orez salbatic, Caise, Capsuni, Banane
PH 9
Avocado, Ceai verde, Salata, Telina, Mazare, Cartofi dulci, Vinete, Fasole verde, Sfecla, Afine, Pere, Struguri, Kiwi, Pepeni, Mandarine, Smochine, Curmale, Mango, Papaya
PH10
Spanac, Broccoli, Anghinare, Varza de Brussel, Varza, Conopida, Morcov, Castravete, Lamai, Lime, Alge, Asparagus, Kale, Ridiche, Verdeturi, Ceapa
PH 3
Apa carbogazoasa, Bauturi energizante
PH4
Popcorn, Crema de branza, Unt, Produse de patiserie, Paste, Branza, Carne de porc, Bere, Vin, Ceai negru, Muraturi, Ciocolata, Nuci prajite, Otet, Zahar, Indulcitori
PH5
Majoritatea apelor purificate, Apa distilata, Cafea, Suc de fructe dulci, Fistic, Carne de vita, Paine alba, Arahide, Grau
PH6
Sucuri de fructe, Majoritatea cereralelor, Oua, Peste, Ceai, Fasolea gatita, Spanac gatit, Lapte de soia, Nuca de cocos, Prune, Orez brun, Cacao, Ovaz, Somon
PH7
Apele de izvor, Apa de mare
PH 8
Mere, Migdale, Rosii, Grapefruit, Porumb, Ciuperci, Nap, Masline, Boabe de soia, Piersici, Ardei gras, Ridiche, Ananas, Cirese, Orez salbatic, Caise, Capsuni, Banane
PH 9
Avocado, Ceai verde, Salata, Telina, Mazare, Cartofi dulci, Vinete, Fasole verde, Sfecla, Afine, Pere, Struguri, Kiwi, Pepeni, Mandarine, Smochine, Curmale, Mango, Papaya
PH10
Spanac, Broccoli, Anghinare, Varza de Brussel, Varza, Conopida, Morcov, Castravete, Lamai, Lime, Alge, Asparagus, Kale, Ridiche, Verdeturi, Ceapa
Sursa: SuntSanatos.ro
Ceapa stopeaza inmultirea celulelor canceroase, regleaza circulatia si are efecte benefice pentru diabet. Ceapa nu ar trebui sa iti lipseasca de la nicio masa, mai ales dupa ce vei afla cum sa faci sa nu iti miroasa urat respiratia dupa ce ai mancat.
Ceapa pentru cancerul digestiv
Ceapa are un efect protector contra cancerului de stomac si al tubului digestiv. Chiar daca rezultatele studiilor de pana acum nu sunt foarte clare, ceapa ar avea efecte bune si in cazul altor tipuri de cancer, cum ar fi cel de laringe, de esofag sau de prostata. La baza bunelor rezultate ale cepei in tratamentul cancerului stau antioxidantii pe care ii contine (antocianina si cuercetina).
Un studiu realizat pe sobolani bolnavi de cancer la colon a demonstrat ca extractul de ceapa poate reduce inmultirea celulelor canceroase. Pe langa efectul de prevenire a cancerului, ceapa si trateaza aceasta boala.
Pentru a profita din plin de calitatile acestei legume, trebuie sa stii ca ceapa rosie contine mai multi antioxidanti decat ceapa alba. Consuma ceapa impreuna cu alte alimente bogate in antioxidanti, cum ar fi fructele si legumele colorate.
Citeşte continuarea pe curademiere.ro.
Ceapa stopeaza inmultirea celulelor canceroase, regleaza circulatia si are efecte benefice pentru diabet. Ceapa nu ar trebui sa iti lipseasca de la nicio masa, mai ales dupa ce vei afla cum sa faci sa nu iti miroasa urat respiratia dupa ce ai mancat.
Ceapa pentru cancerul digestiv
Ceapa are un efect protector contra cancerului de stomac si al tubului digestiv. Chiar daca rezultatele studiilor de pana acum nu sunt foarte clare, ceapa ar avea efecte bune si in cazul altor tipuri de cancer, cum ar fi cel de laringe, de esofag sau de prostata. La baza bunelor rezultate ale cepei in tratamentul cancerului stau antioxidantii pe care ii contine (antocianina si cuercetina).
Un studiu realizat pe sobolani bolnavi de cancer la colon a demonstrat ca extractul de ceapa poate reduce inmultirea celulelor canceroase. Pe langa efectul de prevenire a cancerului, ceapa si trateaza aceasta boala.
Pentru a profita din plin de calitatile acestei legume, trebuie sa stii ca ceapa rosie contine mai multi antioxidanti decat ceapa alba. Consuma ceapa impreuna cu alte alimente bogate in antioxidanti, cum ar fi fructele si legumele colorate.
Citeşte continuarea pe curademiere.ro.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu